Kezdőoldal / Blog / 5 ok, amiért kedvencünk a NATULIQUE organikus szárazsampon

5 ok, amiért kedvencünk a NATULIQUE organikus szárazsampon

5 ok, amiért kedvencünk a NATULIQUE organikus szárazsampon

Számos oka van annak, hogy fodrász szakembereink azt ajánlják, kerüld el a túl gyakori hajmosást: száríthatja a fejbőrt és a hajszálakat, vagy éppen túlzott zsírosodást válthat ki a faggyúmirigyek folyamatos stimulálása által, de a hajfestés tartósságát is lerövidítheti. A NATULIQUE szárazsampon ennek elkerülésében segít.

Persze ez nem azt jelenti, hogy a termék használatával helyettesítheted a hajmosást, azonban egy megfelelő szárazsampon segítségével néhány nappal kitolható a következő mosás időpontja.

De ezen kívül is számos előnye van, amikre talán nem is gondoltál! Olvass tovább, mert most megosztjuk veled, hogy miért lett vásárlóink egyik kedvenc terméke a NATULIQUE organikus szárazsampon!

1. Segítőd a hajformázásban!

A styling hatás az egyik kedvencünk! A NATULIQUE szárazsampon gyengéd alternatívát kínál a hajlakkokkal szemben, textúrát ad az egyenes, vékonyszálú, puha és frissen mosott hajnak, így könnyebb formázni. Kiválóan előkészíti a hajat egy-egy feltűzés vagy fonat elkészítéséhez. Egész napos tartást ad, mégis könnyedén kifésülhető marad a haj.

2. Ha egy kis extra lendület kell!

Te is tapasztaltad már, hogy egy nehéz nap végére a hajad lelapul, elveszti a tartását, fénytelenné és élettelenné válik? Ilyenkor szeretjük mi elővenni a NATULIQUE szárazsampont! Egy pár apró fújás a hajtövekre, és hajad visszanyeri tartását. Természetesebb hatást kelt, mint egy hajlakk. Akár sötét, akár világos hajra használod, csak masszírozd bele a fejbőrbe, és élvezd a dúsabb hatást. Kiváló megoldást nyújt, amikor egy hosszú nap után fel szeretnéd frissíteni a hajad az esti programodhoz.

VOLUMINIZING DRY SHAMPOO – hajdúsító szárazsampon

Láthatatlan szárazsampon, nem hagy nyomot, azonnal felfrissíti a hajat.

Egyedi és exkluzív formula. Ha nincs elég időnk hajat mosni, a NATULIQUE hajerősítő szárazsampon a tökéletes megoldást kínálja. Tiszta és üde hatást kölcsönöz a zsírosodó, piszkos hajnak, miközben dúsabb hatást kelt és megvédi a hajat a túl gyakori hajmosástól.

organikus szarazsampon

3. Megmentőd, amikor minden perc számít!

Elaludtál reggel? Rohannod kell haza az edzőteremből? Vagy csak szeretnél megspórolni egy hajmosást? Ezekben a helyzetekben a legkényelmesebb megoldás, ha van egy megbízható szárazsamponod. A NATULIQUE szárazsampon eltünteti a felesleges olajat a hajtövektől és gyönyörűen tiszta, friss hatást kelt. Természetes, frissítő illata pedig egyszerűen ellenállhatatlan.

Tipp:

A nyári melegben a frufru viselése igazi kihívás lehet. Szerencsére a NATULIQUE szárazsampon ebben a helyzetben sem hagy cserben, csak néhány fújásra van szükség  a frissen mosott, tökéletesen rendezett hatásért.

4. Táplálék a hajadnak!

A gyönyörű haj az egészséggel kezdődik. A NATULIQUE szárazsampon nyugtatja a fejbőrt és erősíti a hajhagymákat azáltal, hogy olyan értékes és tápláló összetevőket tartalmaz, mint az aloe vera kivonat. Az igazoltan organikus növényi összetevők – mint a goji bogyó és az áfonya – vitaminokkal táplálják a hajat és egészségessé varázsolják azt a hajtövektől, egészen a hajvégekig.

DARK TONE DRY SHAMPOO – hajdúsító sötét szárazsampon

Speciálisan sötét árnyalatú hajra fejlesztett szárazsampon, amely nem hagy nyomot a hajon.

Egyedi és exkluzív formula. Ha nincs elég időnk hajat mosni, a NATULIQUE hajerősítő szárazsampon a tökéletes megoldást kínálja. Tiszta és üde hatást kölcsönöz a zsírosodó, piszkos hajnak, miközben dúsabb hatást kelt és megvédi a hajat a túl gyakori hajmosástól.

organikus szarazsampon

5. Jó Neked, jó a Földnek!

Végül, de nem utolsó sorban a NATULIQUE szárazsampon nem csak számodra, hanem a környezet számára is egy egészségesebb alternatívát nyújt! A spray üvegeket gyakran a környezetre ártalmas kemikáliákkal azonosítjuk. A NATULIQUE aeroszolokban használt hajtóanyag azonban egy úgynevezett bio DME gáz, ami megújuló biomassza hulladékból származik. Ez azt jelenti, hogy biológiailag lebomló, nem szennyezi a talajt és a vizeket. A Bio DME ráadásul nem karcinogén, nem mutagén és nem toxikus a szervezetre.

 

Próbáld ki Te is a NATULIQUE szárazsamponokat, és találj rá kedvencedre!

Szakemberként érdeklődsz a termékeink iránt? Tájékozódj csatlakozási lehetőségeinkről és vedd fel velünk a kapcsolatot!

ugrás fel

NATULIQUE Slide

Messenger icon