Kezdőoldal / Fodrász oktatások – coming soon

Fodrász oktatások – coming soon

Kedves Érdeklődő! Az idei oktatásaink már mind beteltek.

Amennyiben elsőként szeretnél értesülni a 2022-es oktatásainkról, töltsd ki az alábbi űrlapot!

Less be legsikeresebb 2021-es oktatásaink színfalai mögé!

natulique oktatas

Különleges melírtechnikák képzésünk mindig hatalmas sikernek örvend! Legutóbb november elején került megtartásra, Szabó Beáta oktatófodrász vezetésével. A résztvevők egy elméleti áttekintés után a gyakorlatban is elsajátíthatták a legfrissebb hajfestés és styling trendeket a Natulique ammóniamentes hajfestékei és organikus hajápolási termékei segítségével.

barber kepzes

Októberi barber és férfi hajfestés képzésünk résztvevői Váczi Krisztián oktatófodrásztól leshették el a férfi hajápolás aranyszabályait, az aktuális haj- és szakálltrendeket, a férfi hajfestés technikáit és a profi szakállvágás titkait. A hajfestés és styling sikeréért természetesen most is a Natulique Men festékpalettája és organikus hajápolási termékei feleltek.

natulique oktatas

Színkorrekciós képzésünk örök kedvenc a szakemberek és a modellek körében is, nem véletlen, hogy csak ősszel két ilyen oktatást is lebonyolítottunk Szabó Beáta oktatófodrász vezetésével! Itt a résztvevők megtanulhatják, hogyan javítsák ki az elrontott, foltos hajfestéseket és hogyan dobják fel őket a legdivatosabb melírtechnikákkal.

Szuper hangulatú oktatásaink 2022-ben is várnak minden érdeklődő szakmabelit. Tudj meg elsőként minden fontos információt és ne maradj le, mikor eljön a jelentkezés ideje! Reméljük, jövőre találkozunk Veled!

ugrás fel

NATULIQUE Slide

Messenger icon