Kezdőoldal / Fodrász oktatások

Fodrász oktatások

Tanulj. Fejlődj. Légy sikeres. Szenvedélyességedben és tudásodban rejlik az igazi erőd.

SZABÓ IMRE FODRÁSZ AKADÉMIA

A NATULIQUE Hungary és a Szabó Imre Hair & Beauty célja, hogy gyakorlati megoldásokat nyújtson a fodrász oktatás terén, tanulási, fejlődési lehetőséget kínáljon az innovatív, progresszív gondolkodású fodrász szakemberek számára. A gyakorlati oktatáson alapuló oktatási rendszerünket úgy építettük fel, hogy minden szakember, legyen az fodrász tanuló, végzős fodrász vagy többéves tapasztalattal rendelkező szakember, megtalálja a számára legmegfelelőbb gyakorlati képzési és továbbképzési lehetőséget. Segítünk megtalálni az álomképzésed!

Támogatunk karriered sikerességében!

Járj te is a szakma élén. Csatlakozz a fodrász ipar fenntartható & egészségorientált mozgalmához!

fodrasz oktatas logo

A NATULIQUE ELŐNYE

A NATULIQUE márka egyik fontos előnye a többi manufaktúrával szemben, hogy biztonságos és megbízható környezetben fejleszti rendkívül hatékony organikus termékeit. Dánia a világ első országa, amely környezetvédelmi jogszabályt vezetett be, így úttörő szerepet vállal a környezetbarát és fenntartható gyártásban.

válaszd a megbízhatóságot

dönts az organikus mellett

kevesebb kemikáliával és több natúr hatóanyaggal

fodrasz oktatas szaboimre

Szabó Imre mesterfodrász elkötelezte magát a kemikáliamentes, valamint csökkentett kemikáliatartalmú hajfestékek és hajápolási termékek mellett! Csatlakozz Te is a fenntartható szalon mozgalomhoz!

KÖVETKEZŐ KÉPZÉSEINK

Legyél Te is Natulique partner!

Szívesen dolgoznál 98,02%-ban kemikáliamentes hajfestékekkel és professzionális, organikus hajápoló termékekkel? Ismerd meg a Natulique előnyeit és nézd meg csatlakozási lehetőségeinket!

AZ OKTATÓKRÓL

Nagy Andrea – oktató fodrász, master stylist, hajgyógyász, Pest
Szabó Beáta – oktató fodrász, Color Expert, Buda

Balla Alexandra – oktató fodrász, Buda

Váczi Krisztián – oktató fodrász, barber, hajgyógyász, Pest

CSOPORTOS INTENZÍV FODRÁSZ OKTATÁS

5 modulos komplex fodrász tanfolyam végzős és végzett fodrászok számára. A fodrász akadémia képzéseire szabadon választott sorrendben is lehet jelentkezni. Válj profi fodrásszá! Ismerd meg a világvezető dán NATULIQUE márkát, dolgozz a legminőségibb anyagokkal és sajátítsd el a legújabb trendek szerinti festés-, vágás- és styling technikákat oktató fodrászainktól! 

Az 5 modul elvégzése során magabiztos tudásra tehetsz szert és lehetőséget kínálunk számodra, hogy csatlakozz fenntartható & kemikáliamentes szalonmozgalmunkhoz, és tagja legyél fodrász közösségünknek! 

Az elméleti áttekintést követően általunk biztosított hajmodellen gyakorolhatod a technikákat fodrászoktatónk folyamatos segítségével és útmutatásával.

Egy modulon való részvétel esetén 15% kedvezményt kínálunk a következő modul árából.

Legyél Te is PRO! 

Akadémiánkon az alapoktól a legspeciálisabb technikák világába kalauzolunk! Tarts velünk!

CSOPORTOS INTENZÍV FODRÁSZ OKTATÁS

Teljeskörű NATULIQUE hajfestés képzést kínálunk mindazon végzett fodrászok vagy végzős tanulók számára, akik szeretnék megismerni az egyedülálló és piacvezető NATULIQUE termékpalettát, amely az organikus hatóanyagokon alapuló kíméletes tartós hajfestést, az egészségtudatos hajápolást és hajformázást hirdeti.

fodrasz oktatas - balayage

Készíts tökéletes balayage frizurákat vendégeidnek, akár a klasszikusabb, akár az extrémebb árnyalatokat kedveli! Oktatófodrászunk a természetes szőke és karamell árnyalatok színkeverése és festése mellett a trendi pasztell színekre (pl. rosegold) is kitér majd!

fodrasz oktatas - cut

Ezt a képzést Neked találtuk ki, ha szeretnél felkészült lenni az aktuális hajvágás trendekből, ha szeretnél elsajátítani különleges a hajvágási technikákat és ezáltal szeretnéd növeli a bevételed magasabb minőségű szolgáltatásokkal.

fodrasz oktatas - barber

Barber képzésünk során megismerheted a legfrissebb hajvágási technikákat és az aktuális férfi barber trendeket, valamint a Natulique Natúr Férfi hajfestékeket, amelyek 100%-ban SLS-, parabén- és ammóniamentesek.

1 to 1 INTENZÍV KÉPZÉSEK

Ha szeretnéd, hogy oktató fodrászunk teljes figyelme a tied legyen, rugalmasabb időbeosztásban szeretnél tovább tanulni és jobban kedveled az egyéni oktatásokat, illetve egy speciális területen szeretnéd tudásod bővíteni, jelentkezz 1 to 1, azaz egyszemélyes képzéseinkre. Az oktatás időpontjait szabadon választhatod meg oktató fodrászoddal egyeztetve, illetve jelezheted fodrászodnak, hogy mi az, amiben jobban el szeretnél mélyülni, melyek a hiányosságaid vagy milyen típusú modelleket kedvelnél inkább az oktatás során. 

Egyszerre több 1 to 1 képzésen is részt vehetsz és magad választhatod oktató fodrászod, akitől tanulni szeretnél. 

1 to 1 képzéseink keretében szabadon választhatsz a hajfestés, illetve a hajvágás & styling között, valamint attól függően, hogy milyen intenzív képzést szeretnél, választhatsz 3, 6, 8, vagy 12 alkalmas továbbképzést is.

A legújabb melírtechnikák érdekelnek vagy a hajvágás mozgat a leginkább? Jelentkezz képzésünkre és segítünk, hogy a legfelkészültebb fodrásszá válj!

1 to 1 EGYÉNI INTENZÍV KÉPZÉSEK

Ezt a képzést Neked ajánljuk, ha szeretnéd a szakmai tudásod a Color Expert szakértők szintjére emelni, és a hajszíntervezéstől kezdve a legnépszerűbb technikákig mindent profin csinálni.

Válj profivá a trend hajvágások terén! Oktatásunkon megismerheted a legfrissebb férfi és női hajvágás trendeket, az elrontott hajvágások javításának technikáját, valamint a vendégek modern igényeinek megfelelő organikus hajregeneráló kezeléseket.

Vegyél részt 8 vagy 12 alkalmas Intenzív fodrász továbbképzésünkön, ha szeretnéd magasabb szintre emelni szakmai tudásod, és szeretnél prémium szolgáltatásokat nyújtani vendégeidnek!

Folyamatos támogatással, hosszabb időn keresztül szeretnél gyakorlati tapasztalatot szerezni?

INGYENES FODRÁSZ OKTATÁS

FODRÁSZ TANULÓKNAK ÉS VÉGZETT FODRÁSZOKNAK

Rólunk mondták…

 Nagyon örülök, hogy jelentkeztem az oktatásra, rengeteget tanultam! Oktatóm végig nagyon türelmes volt velem. Külön örülök, hogy elsajátíthattam a különféle festési technikákat, azóta bátran teljesítem vendégeim kéréseit is. /Szabó Viktor, fodrász/

Nagyon sokat tanultam, nagyon jól éreztem magam. Oktató fodrászom szuper volt! Szigorú, de igazságos. Minden fodrásznak bizalommal ajánlom a Szabó Imre szalonok képzéseit./Sümegi Sarolta, fodrász/

Azért választottam a Szabó Imre Hair & Beauty-t, mert vitathatatlan szakmai tudással rendelkező szalon. A szalon feelingje nagyon egyedi, itt nem is lehet rosszul érezni magad. A szakma szerelmét ismertem meg az itt fodrásztanulóként töltött 1 év alatt, amit érezni kell, és ezt csak az tudja, akinek ez hivatás – és nem munka! Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, aki profi szakemberektől szeretné tanulni a szakma trendjeit/Kocsis Anita, fodrász/

Amennyiben az oktatással kapcsolatos kérdésed lenne keress minket az alábbi elérhetőségek bármelyikén bizalommal!

Telefonszám:
+36 70 603 3367

E-mail:
info@natuliquehungary.com

natur hajfestek

ugrás fel

Messenger icon
open

Érdekelnek a természetes hajápolási tippek szakembereinktől? Iratkozz fel hírlevelünkre!       Hírlevél feliratkozás