Kezdőoldal / Oktatás / Ingyenes fodrász oktatás tanulóknak, végzett fodrászoknak

Ingyenes fodrász oktatás tanulóknak, végzett fodrászoknak

Gyakorlati fodrász oktatás

A 40 éves képzési múlttal büszkélkedő Szabó Imre Beauty Academy idén is kitárja kapuit a tehetséges fodrász tanulók  és frissen végzett fodrászok előtt! Épp most kezdted a fodrász iskolát, és egy profi gyakorlati helyet keresel? Esetleg nem vagy elégedett jelenlegi gyakorlati helyeddel? Nem rég szerezted meg fodrászati képesítésed, viszont úgy érzed, hogy még több gyakorlatra van szükséged? Válaszd exkluzív szalonjainkat, szerezz gyakorlatot professzionális fodrászainktól.

Figyelem! Nem OKJ-s képzés! Mi kizárólag szakmai gyakorlati képzőhelyként működünk, ezért mindenképpen szükséges mellé egy elméleti képzőhely/iskola vagy fodrász végzettség! 

MUNKASZERZŐDÉSES GYAKORLATI LEHETŐSÉG – FODRÁSZ TANULÓK RÉSZÉRE

→ fizetett gyakorlati lehetőséget biztosítunk, aktív tanulmány mellett

→ bejelentett fodrász állás

→ folyamatos szakmai képzéseket biztosítunk

KARRIERPROGRAM – VÉGZETT FODRÁSZOK SZÁMÁRA

saját mentort biztosítunk

→ szakmai tudás függvényében Junior Stylist állást biztosítunk

→ modelleket biztosítunk hajfestésre, hajvágásra

A munkaszerződéses gyakorlati lehetőség részletei:

Oktatók: Luxus szalonjaink neves fodrászai, hajgyógyászai várnak szeretettel, hogy megtanítsák a legújabb trendeket,  klasszikus formákat, a hajgyógyászat alapjait és az oxigénterápia kezelés menetét.

Tananyag: 

🌱 Step by step vágás oktatás Szabó Imre mester egyéni technikája és a legfrissebb londoni trendek szerint
🌱 A legújabb festési technikák (balayage, ombre, sombre, copacabana, pasztell és macaron színes festések stb.)
🌱 Professzionális színkezelés – a tökéletes hajszín megalkotásának és a hajszínváltoztatásnak tudománya
🌱 Esküvői frizura stylistjainktól megtanulhatod a klasszikus, modern és az extrém alkalmi frizurák készítését is
🌱 Arc- és fejformák szerinti frizurakészítés, profi styling
🌱 Hajgyógyászat alapjai, Oxigénterápia kezelés, fejbőrproblémák részletes megismerése, kezelése. 

 

A munkaszerződéses gyakorlati lehetőség feltétele:

🌱 Folyamatban lévő tanulmányok

🌱 Kitartás, fejlődési készség és csapatszellem

A végzett fodrászok számára kínált karrierprogram részletei:

Időtartam: fél év után tudunk legkorábban diplomát kiállítani az addig tanultakról.

Oktatási napok: Minden tanulónk legalább heti 3*8 órát és minden második szombatot tölt exkluzív szépségszalonjaink egyikében.

Oktatók: Luxus szalonjaink neves fodrászai, hajgyógyászai várnak szeretettel, hogy megtanítsák a legújabb trendeket,  klasszikus formákat, a hajgyógyászat alapjait és az oxigénterápia kezelés menetét.

Tananyag: 

🌱 Step by step vágás oktatás Szabó Imre mester egyéni technikája és a legfrissebb londoni trendek szerint
🌱 A legújabb festési technikák (balayage, ombre, sombre, copacabana, pasztell és macaron színes festések stb.)
🌱 Professzionális színkezelés – a tökéletes hajszín megalkotásának és a hajszínváltoztatásnak tudománya
🌱 Esküvői frizura stylistjainktól megtanulhatod a klasszikus, modern és az extrém alkalmi frizurák készítését is
🌱 Arc- és fejformák szerinti frizurakészítés, profi styling
🌱 Hajgyógyászat alapjai, Oxigénterápia kezelés, fejbőrproblémák részletes megismerése, kezelése. 

 

A jelentkezés feltételei:

🌱 Elvégzett fodrász képzés

🌱 Legalább heti 3*8 óra és minden második szombati szalongyakorlat vállalása egy éven keresztül

Csatlakozz fodrász, hajgyógyász csapatunkhoz!

Magyarországon egyedülálló, új képzési programot alkottunk a nemzetközi fodrász, hajgyógyász oktatási trendek szerint! A nemzetközi oktatási rendszerben elterjedt egymásra épülő fodrász szakmai modulok szerint építettük fel  egy éves fodrász-, hajgyógyász képzésünket, mely során szeretettel látjuk a fodrász tanulókat és a már végzett fodrászokat, hogy valós gyakorlati helyszínen és profi szalon trénerektől, oktató hajgyógyászoktól tanulhassák meg a szakmai trendeket és hajgyógyászati ismereteket.

Képzésünk során elhivatott célunk, hogy tehetséges tanulóinkat fodrász technikusként, fodrászként, hajgyógyászként alkalmazhassuk szalonjainkban a későbbiekben, így kiemelt hangsúlyt fordítunk minden területen a szakmai fejlődésre!

Ha te is úgy érzed, hogy…

🌱 a tanulóéveid alatt nem sikerült annyi gyakorlatra szert tenned, hogy a fodrásziskola után azonnal elhelyezkedhess a szakmában

🌱 szeretnéd első kézből, profi fodrászoktól megtanulni a szakma minden technikáját – legyen szó vágásokról, festésekről, trendi és alkalmi frizurákról

🌱 érdekel a hajgyógyászat és az Oxigénterápia kezelés

🌱 szívesen elkezdenéd egy presztízs szalonban építeni karriered

Akkor ingyenes fodrász, hajgyógyász tanfolyamunkat Neked találtuk ki!

 

Egy hónapos, intenzív fodrász továbbképzésünk ára 189.900 Ft

Viszont amennyiben úgy döntesz, hogy 1 éven át nálunk szeretnél tanulni, ez neked semmibe sem kerül majd.

 

Kérlek, jelentkezéskor vedd figyelembe, hogy nem OKJ képzést adunk, mi kizárólag szakmai gyakorlati képzőhelyként működünk, ezért mindenképpen szükséges mellé fodrász végzettség vagy folyamatban lévő szakmai tanulmányok. 

Mi támogatjuk a tehetséget!

A nálunk töltött idő alatt nagy követőszámú web- és facebook oldalainkon folyamatosan publikáljuk tanulóink munkáit, ezzel is támogatva őket karrierjük kiépülésében. Szalonjainkban hajmodelleken gyakorolhatod a legtrendibb fodrászati technikákat, szalon trénereink folyamatos segítsége mellett. Rendezvényeinken és fotózásainkon rendszeres munkalehetőséget biztosítunk  tanulóinknak már a képzés ideje alatt is, a képzés végén a legtehetségesebb tanulóinknak pedig munkalehetőséget ajánlunk bővülő szalonjainkban.

Szeretnél egy igazán profi szalonban tapasztalatot szerezni? Jelentkezz ingyenes képzésünkre!

Oxigénterápia

Képzésünkön megismerkedhetsz az oxigénterápiás kezeléssel és az Oxygeni Hair termékekkel! Napjainkban egyre többen szenvednek olyan fejbőrproblémáktól, mint a hajhullás, fejbőrirritáció, korpásodás, zsírosodó haj, kopaszodás vagy éppen élettelen, fakó hajszálak. Ennek számos oka lehet az életmódunkból adódóan. Az elérhető kezelések és termékek az esetek többségében nem hozzák a várt eredményeket. Az Oxygeni Hair oxigénterápiás kezelés azonban az esetek 97%-ában eredményességet biztosít. A kezelés 100%-ban organikus hatóanyagokra épül. A hajhagymák megfelelő oxigén-, vitamin- és ásványianyag ellátása révén új életre kapnak, megerősödnek és sűrűsödnek a hajszálak, a fejbőr pedig megtisztul a szennyeződésektől, és visszanyeri megfelelő pH értékét.

Natulique kemikáliamentes hajfestés

Az oktatás keretében megismerheted a Natulique organikus hajfestékeket és elsajátíthatod használatukat. A Natulique az egyik vezető organikus hajápolási termék és organikus alapú, tartós hajfesték márka a professzionális piacon. Az érzékelhető gyengédség és a nagyszerű eredmények a kiváló minőségű olajos bázisú organikus kivonatoknak és natúr olajoknak köszönhetőek, amelyek használata megvédi a haj szerkezetét a festési folyamat közben. A Natulique a világ első cége, amely a hajfestékekben is a természetes és organikus hatóanyagok használatát támogatja. Egészséges hajszerkezet, páratlan professzionális minőség és kiváló funkcionalitás.

🌱Hajszínváltoztatás

🌱Extrém és kreatív színek

🌱Tartós ősz haj fedés

🌱Hajszín frissítés

🌱Férfi hajfestés

🌱Érzékeny fejbőr esetén is használható

🌱 Hajgyógyászati vendégeink számára is elérhető hajfestés

 

Extrém tudásanyag, amit csak nálunk szerezhetsz meg!

Oktató fodrászaink mellett a nálunk töltött napokon és specifikus képzéseken keresztül is extra tudásanyagra tehetsz szert. A tananyag mellett profi szinten sajátíthatod el a hajtetoválás és barber szolgáltatás művészetét, emellett rendszeresen megrendezésre kerülő konty továbbképzéseinkkel az esküvői frizura stylist titulust is megszerezheted. Ha szeretnéd, hogy vendégeid mindig elégedetten távozzanak, hajápolási tanácsadóként és hajstílus tanácsadóként olyan pluszt nyújthatsz nekik, melyek az otthoni hajápolást könnyebbé teszik számukra. Szalonjainkban ezekhez a területekhez is profi szakmai tudásanyagot biztosítunk.

Vendégeink igényeihez és a trendekhez igazodva folyamatosan frissítjük képzési anyagunkat, így mindig első kézből tanulhatod meg az extrém fodrász technikákat, vagy különleges frizurák készítését is!

Miért válaszd képzésünket?

Folyamatos fejlődés és újdonságok

A folyamatos innovációnak köszönhetően állandóan naprakész lehetsz a legújabb trendekből, technikákból, te lehetsz az első, aki az országban megismerkedik a legújabb és legtrendibb hajszínekkel, festési technikákkal, vágásokkal.

40 éves szakmai múlt

Szalonjainkban már évtizedek óta oktatjuk a jövő tehetséges fodrászait. Szabó Imre mester kezei között már számtalan, mára világhírűvé vált szakember nőtt fel, akik világ számos pontján bizonyítják a mai napig, hogy minden a jó alapokon múlik!

Prémium minőség

Két gyönyörű, exkluzív szalonunkban kizárólag professzionális anyagokkal és gépekkel dolgozunk, így a képzési idő alatt ezekkel is lesz lehetőséged megismerkedni!

Karrierlehetőség szalonjainkban és külsős munkákon

Minden, jelenleg is nálunk dolgozó, fodrász saját tanítványaink közül került ki, mert hiszünk abban, hogy a nálunk megszokott színvonalat csak így tudjuk hosszútávon is biztosítani. Folyamatos fejlődésünknek és szalonjaink bővülésének hála, minden évben van olyan szerencsés tanulónk, aki csatlakozhat csapatunkhoz a képzés elvégzése után.

Kétnyelvű diploma és referencia levél

Az egy éves képzés végén kiállítunk egy diplomát 2 nyelven, melyet külföldi álláskeresésénél is felmutathatsz majd! Legalább 6 hónap után részletes referencia levelet írunk, mely tartalmazza a nálunk elsajátított anyagot és személyes sikereidet.

Egyéni időbeosztás

Gyakorlati napjaidat nem csak elméleti óráid és meglévő munkahelyed időpontjaihoz igazíthatod, hanem figyelembe vesszük egyéb elfoglaltságaidat is. Minden tanulónktól elvárjuk a minimum gyakorlati óraszám teljesítését, de a beosztást hozzád igazítjuk!

Több mester egy időben

Mi nem szabjuk meg, ki mellett tanulj szakembereink közül, sőt! Úgy gondoljuk, hogy a legjobb, ha minden fodrászunkat látod dolgozni és mindenkitől látod az egyes technikákat, így ki tudod majd alakítani a saját módszered!

Hetente házi továbbképzések

Rendszeresen szervezünk tematikus fodrász továbbképzéseket, melyek során a legújabb és legnépszerűbb trendek (balayage, esküvői frizurák) kerülnek részletes bemutatásra és gyakorlásra modelleken. Intenzív továbbképzéseinket szombatonként rendezzük meg, melyeknek részvételi díja 49.900 Ft. Legtehetségesebb tanulóink azonban ingyenesen vehetnek részt ezeken a fodrász workshopokon.

Mit tanulhatsz képzésünkön?

1. Alapozási technikák – Profi leválasztások és speciális szárítási technikák a tükörfényes és hosszantartó frizuráért. 

2. Női vágástrendek minden hajhosszra – A klasszikus és a legfrissebb szabásminták, vágástechnikák top stylist fodrászoktól! Eddig kifogott rajtad a bob vagy a pixie hajvágás? Esetleg az átmenetes frizurával volt gondod? Válj profivá benne, szalonjainkban hajmodelleken gyakorolhatod a tanultakat. 

3. Férfi hajvágás és barber borotválás – Minden, amit tudni kell a legtrendibb férfi vágástechnikákról ollóval és géppel egyaránt. A barber borotválás alapjait és szakmai fortélyait top stylist férfi fodrászainktól és barbereinktől sajátíthatod el. 

4. Legnépszerűbb festéstechnikák – Legyen szó a klasszikus balayage, ombre technikáról, vagy a legújabb trendekről, mint a Babylights, Air- Touch, Tiger Eye vagy a Brazil Illuminage, Ombre artistjaink segítenek a technikák profi elsajátításában, így vendégeidnek bármikor el tudod majd készíteni az álom frizuráját, a legújabb trendeknek megfelelően. 

5. Hajszínváltoztatás és színelmélet – Color Expert szakértőinktől te is színszakértővé válhatsz. Legyen szó akár a trendi pasztell (rosegold, levendula) vagy elegáns karamell, szőke, vörös árnyalatokról, megtanulod a profi színkeverést és megismered a tökéletes, roncsolásmentes szőkítés titkát.

6. Natulique anyagismeret – Ismerd meg a Natulique professzionális, organikus tartós hajfestékeit, a színkódokat és azt, hogyan tudsz elérni világosból sötét hajszínt, vagy épp sötétből felvilágosítani, esetleg elrontott hajszínt javítani. Szalonunkban professzionális Natulique és Oxygeni Hair termékekkel ápoljuk vendégeink frizuráját, így a hajtípusnak megfelelő kemikáliamentes termékekről is mindent megtudhatsz. 

organikus hajapolas

7. Hajápolási tanácsadás – Mit ajánlj vendégeidnek? Fejbőr típusnak és hajvég típusnak megfelelő tanácsadás alapjait megtanítjuk neked, hogy könnyedén ajánlhass professzionális hajápolási termékeket a vendégeid számára, ezáltal az otthoni ápolás által is megőrzik fejbőrük egészségét. 

8. Termékismeret és sales trendek Hogyan ajánld vendégeidnek a legjobbat és értékesítsd termékeidet? Emelkedj ki a fodrászok közül, te is nyújts teljes körű szolgáltatást. 

9. Marketing képzés és profi marketing háttér – Segítünk megalapozni a karriered! Exklúzív szalonjaink mögött profi marketing csapat áll, így már a nálunk töltött idő alatt folyamatosan publikáljuk a jól sikerült munkáidat weboldalainkon és social média felületeken. A nálunk töltött idő alatt magazin fotózásokon és forgatásokon is részt vehetsz, így profi megjelenésekkel is bővítheted a portfóliódat. 

10. Trendi fonások és eltűzések – Készíts egyszerű, de trendi frizurát hölgy vendégeidnek, ismerd meg a fonási technikákat és laza, de rendkívül látványos frizurák elkészítésének módját!

11. Alkalmi frizurák és kontyok – Mindent az elegáns vintage kontyoktól kezdve a menyasszonyi kontyok elkészítéséig. Évente több száz menyasszony szépül szalonunkban, emellett esküvői stylist rendszeresen részt vesznek Esküvő Classic és Big Day magazin fotózásokon, és olyan hírességeknek készítettek forgatásukon frizurát, mint Horváth Éva, Kulcsár Edina, Aryée Claudi vagy Kocsis Korinna.

12.  Hajgyógyászati ismeretek – Milyen fejbőrpoblémák, hajproblémák vannak? Hajhullás, fejbőr és hajszerkezet problémák kezelése egészen az alapoktól! Tanuld meg a legforradalmibb hajgyógyászati technológia alkalmazását: az oxigénterápiát a fejbőrön. A kezelést szalonjainkban speciális vitamin hatóanyag-koncentrátumokkal végzik, melyet mikrofinomságú oxigénnel jutattunk be a fejbőrbe. A terápia a természetes hatóanyagok segítségével regenerálja a fejbőrt és a hajszerkezetet, és segít az egészségessé tenni a fejbőrt, amiért garantáltan hálásak lesznek a vendégeid. 

Szeretnél egy igazán profi szalonban tapasztalatot szerezni? Jelentkezz ingyenes képzésünkre!

ugrás fel

Messenger icon
open

Érdekelnek a természetes hajápolási tippek szakembereinktől? Iratkozz fel hírlevelünkre!       Hírlevél feliratkozás