Kezdőoldal / Organikus hajfestés

Organikus hajfestés

natulique organikus hajfestes

A professzionális organikus hajfestés szolgáltatások alapja!

A legkíméletesebb 100% ammóniamentes, magas teljesítményű professzionális hajfesték a világon.

100% ammóniamentes tartós hajfesték igazoltan organikus összetevőkkel!

natur szinek-organikus hajfestes

NATÚR HAJFESTÉKEK 

A NATULIQUE Natúr Színekkel a legkíméletesebb organikus hajfestés szolgáltatást, hajszínváltoztatást kínálhatod vendégeid számára. Minden igényt kielégítő 76 lenyűgöző színárnyalatot tartalmaz a natúr színek paletta.

zero-organikus hajfestes

ZERO HAJFESTÉKEK 

100% PPD- és rezorcinmentes hajfestékek érzékenyebb, allergiás fejbőrű vendégek számára. PPD-mentes alternatíva 11 árnyalatban, maximális eredményességgel.

douce-organikus hajfestes

DOUCE SZÍNEK

Organikus hajfestés szolgáltatásod féltartós pasztell színárnyalatokkal, divatszínekkel teheted még különlegesebbé, trendi megjelenést biztosítva vendégeid számára!

ferfi organikus hajfestes

FÉRFI HAJFESTÉKEK 

100% ammónia-, SLS- és parabénmentes professzionális NATULIQUE Férfi féltartós hajfestékek tökéletes ősz haj fedéssel. 

HAJSZÍNFRISSÍTŐK

Előkevert féltartós organikus összetevőkben gazdag színező krémek. 4 árnyalatban elérhető színfrissítők: extrém ezüst, mahagóni, intenzív réz, antracit 

BALANCE SPARKLING SHINE

Tartós, organikus hajfestés szolgáltatás egy gyors és egyszerű lépésben világosított vagy festett hajon lágy, könnyed végeredményért. 

AMMÓNIAMENTES SZŐKÍTŐ

Ammóniamentes szőkítő hozzáadott tápanyagokkal, amely védi a haj és fejbőr szerkezetét. Kompromisszummentes eredmények!

AMMÓNIAMENTES AKTIVÁTOROK

100% ammóniamentes, magas lanolintartalmú gyengéd oxidáló anyagok, amelyek fenntartják a haj megfelelő nedvességtartalmát és védik a haj szerkezetét.

100% organikus hajfestés? 

100% organikus tartós, teljes fedésű hajfestéket keresel?

Sajnáljuk, de csalódást kell okoznunk, ilyen megoldás nincs. Több évtizedes tapasztalataink és szerény véleményünk alapján két tényező miatt lehetetlen a 100% organikus hajfestékek gyártása: a tartós hajfestés és az ősz haj fedés miatt. A tartós eredményhez a hajfestéknek tartalmaznia kell pH szabályozó anyagot, amely megnyitja a hajszerkezetet. A hagyományos hajfestékek esetében ezt a szerepet az ammónia tölti be, de sajnos rengeteg szakember szenved olyan betegségben, amelyet az ammónia vált ki. Ilyen a fejfájás, a krónikus köhögés, a kiütések, az allergiás tünetek. 

A NATULIQUE ammónia helyett a sokkal kíméletesebb monoetanol-amin (MEA) pH szabályozó anyagot választotta.

A második nem-organikus összetevő, amely a tartósság és ősz hajfedés miatt szükséges, az a PPD (p-fenilén-diamin) vagy párja, a PTD (toluene-2,5-diamine). Ha a vendéged nem allergiás, alacsony mennyiségben a PPD-nek és a PTD-nek nincs káros hatása. 

Következtetésképpen, ha tartós eredményt és 100% ősz haj fedést szeretnél elérni, búcsút kell intened a 100% organikus hajfestékektől. 

Mindemellett, vannak természetes alternatívák! Ilyen a NATULIQUE festékpalettája, amely a lehető legmagasabb mennyiségben organikus összetevőkre épül anélkül, hogy az eredményességet és minőséget kockára tenné. 

tovább olvasok a témában…

Szeretnéd jobban megismerni a dán NATULIQUE beauty márkát?

Töltsd ki szakmai érdeklődőknek szóló kérdőívünket, és kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot!

ugrás fel

Messenger icon
open

Érdekelnek a természetes hajápolási tippek szakembereinktől? Iratkozz fel hírlevelünkre!       Hírlevél feliratkozás