0
0
Subtotal: 0Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

Nyújts 98,02%-ban kemikáliamentes hajfestést, valamint professzionális, organikus termékeket a vendégeid számára!

A NATULIQUE márka egyik fontos előnye a többi manufaktúrával szemben, hogy biztonságos és megbízható környezetben fejleszti rendkívül hatékony organikus termékeit. Dánia a világ első országa, amely környezetvédelmi jogszabályt vezetett be, így úttörő szerepet vállal a környezetbarát és fenntartható gyártásban.

Szakmai regisztráció

Festékek megvásárlása regisztációhoz kötött, a kedvezményes termékvásárláshoz szakmai regisztráció szükséges.

Oktatások

A Natulique Hungary tanulási, fejlődési lehetőséget kínál az innovatív, progresszív gondolkodású fodrász szakemberek számára.

Letölthető oktatóanyagok

Minden anyag könnyen elérhető és letölthető, így bármikor hozzáférhetsz a szükséges információkhoz, akár otthon, akár a szalonban.

Szakmai termékek

Ismerd meg Magyarország első 98,02%-ban tartós és organikus, amónniamentes hajfesték márkáját! Kíméletes hajfestés és szőkítés.

Miért érdemes hozzánk csatlakozni?

Natulique oktatások

Úgy érzed a festések a gyengepontjaid? Szeretnéd a szakmai tudásod a Color Expert szakértők szintjére emelni, és a hajszíntervezéstől kezdve a legnépszerűbb technikákig mindent profin csinálni? Vegyél részt NATULIQUE oktatásainkon és szerezz szakmai tudást magas színvonalú szalonjainkban, ahol a legjobb anyagok és legkorszerűbb berendezések felhasználásával sajátíthatod el azt a tudást, amely valódi értéket jelent majd a munkaerőpiacon!

Következő képzéseink

Csatlakozási lehetőségek

NATULIQUE styling és finish termékek bevezetése

Miért érdemes bevezetned a NATULIQUE styling és finish termékeket?

NATULIQUE hajápoló termékek bevezetése

Miért érdemes bevezetned a NATULIQUE hajápoló termékeket?

NATULIQUE organikus hajfestékek bevezetése

Miért érdemes bevezetned a NATULIQUE organikus hajfestékeket?

NATULIQUE teljes termékpaletta bevezetése – referencia szalon lehetőség

Miért érdemes NATULIQUE referencia szalonná válnod?

Hogyan ajánlott bevezetni a NATULIQUE termékeket szalonodba?

Az első lépés, ha megismerkednél a NATULIQUE márkával, az lenne, hogy kipróbálod termékeinket, hajfestékeinket a szakmai regisztráció után. A teszteléshez választhatsz a számodra legmegfelelőbb tesztcsomagok közül, vagy szabadon válogathatsz termékeink, színeink és aktivátoraink közül. Fontos, hogy a hajfestékek mellé megfelelő aktivátort és szőkítőt válassz, mivel nem javasoljuk festékeink használatát más márka előhívóival és szőkítőivel.

(Kérlek, vedd figyelembe, hogy a festékek számozása nem feltétlenül egyezik meg a hagyományos festékszámozási rendszerrel.)

Ha szeretnéd NATULIQUE oktató fodrászaink segítségével behatóbban megismerni a termékeket és végigkísérni egy hajfestést, jelentkezz oktatásainkra, és tedd fel kérdéseidet személyesen fodrász szakembereinknek!