0
0
Subtotal: 0Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

hajkötéserősítő kezelés (1)
hajkötéserősítő kezelés

Bioactive Bond Repair kezelés

Forradalmi hajkötéserősítő kezelés. A sérült haj helyreállítása és újjáépítése 3 lépésben.

Forradalmian új, 3 lépéses exkluzív szalonkezelés, amely helyreállítja a megszakadt kötéseket.

Növényi alapú, vegán és minősített bio összetevőkből készült. A NATULIQUE BioActive Bond Repair kezelés teljeskörű megoldás a töredezett haj helyreállítására és újjáépítésére belülről kifelé.

Előtte Utána

Forradalmi 3 lépéses exkluzív szalonkezelés

bond repair (2)

1. Bond Repair Intrinsic Additive

Professzionális exkluzív megoldás, amely növényi alapú, vegán összetevők felhasználásával belülről helyreállítja és újjáépíti a törött hajszálakat, a haj erős, egészséges és könnyen kezelhetővé válik enyhe és friss illattal.

bond repair (3)

2. Bond Repair Intrinsic Strengthener

Erősen koncentrált helyreállító és erősítő maszk. A BioActive Complex csökkenti a haj töredezettségét valamint fényt, simaságot és intenzív hidratálást ad a sérült haj kezeléséhez. Ez a lépés visszaadja a növényi alapú keratint a hajnak, és új kötéseket hoz létre a haj belsejében található kéregben.

bond repair (1)

3. Bond Repair Intrinsic Maintenance

Meghosszabbítja a szalon eredményét, egészséges, fényes és dús hajat eredményezve. A szabadalmaztatott komplexum helyreállítja a hajformázás, vegyszerek és hajfestés okozta megszakadt kötéseket.

hajkötéserősítő kezelés (5)

A NATULIQUE BioActive Complex egy növényi alapú kezelés, amely új kötések létrehozásával helyreállítja és újjáépíti a sérült hajat.

A szabadalmaztatott BioActive Complex kis mikromolekulákból áll, amelyek könnyen behatolnak a hajba, hogy optimalizálják a keratin kéregben való kölcsönhatásokat. Helyreállítja a vegyszerek, színezőanyagok és hő által okozott hajkárosodást.

Ügyfelei egészségesebb, puhább és fényesebb hajat tapasztalnak, kevesebb töredezéssel.

Klinikailag bizonyított, hogy ügyfelei akár háromszor erősebb hajat tapasztalnak egyetlen kezelés után.

pH semleges