0
0
Subtotal: 0Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

hajfestés (5)

100% ammóniamentes, tartós, natúr hajfesték igazoltan organikus összetevőkkel!

A legkíméletesebb 100% ammóniamentes, magas teljesítményű professzionális, natúr hajfesték a világon.

Natúr hajfesték

A natúr színekkel a legkíméletesebb organikus hajfestés szolgáltatást, hajszínváltoztatást kínálhatod vendégeid számára. Minden igényt kielégítő 76 lenyűgöző színárnyalatot tartalmaz.

Zero hajfestékek

100% PPD- és rezorcinmentes hajfestékek érzékenyebb, allergiás fejbőrű vendégek számára. PPD-mentes alternatíva 11 árnyalatban, maximális eredményességgel.

Douce színek

Organikus hajfestés szolgáltatásod féltartós pasztell színárnyalatokkal, divatszínekkel teheted még különlegesebbé, trendi megjelenést biztosítva vendégeid számára!

Férfi hajfestékek

100% ammónia-, SLS- és parabénmentes professzionális NATULIQUE Férfi féltartós hajfestékek tökéletes ősz haj fedéssel.

Hajszínfrissítők

Előkevert féltartós organikus összetevőkben gazdag színező krémek. 4 árnyalatban elérhető színfrissítők: extrém ezüst, mahagóni, intenzív réz, antracit.

Balance sparkling shine

Tartós, organikus hajfestés szolgáltatás egy gyors és egyszerű lépésben világosított vagy festett hajon lágy, könnyed végeredményért.

Ammóniamentes szőkítő

Ammóniamentes szőkítő hozzáadott tápanyagokkal, amely védi a haj és fejbőr szerkezetét. Kompromisszummentes eredmények!

Ammóniamentes aktivátorok

Ammóniamentes, magas lanolintartalmú gyengéd oxidáló anyagok, amelyek fenntartják a haj megfelelő nedvességtartalmát és védik a haj szerkezetét.

100%-ban organikus tartós, teljes fedésű hajfestékeket keresel?

Sajnáljuk, de csalódást kell okoznunk, ilyen megoldás nincs. Több évtizedes tapasztalataink és szerény véleményünk alapján két tényező miatt lehetetlen a 100% organikus hajfestékek gyártása: a tartós hajfestés és az ősz haj fedés miatt. A tartós eredményhez a hajfestéknek tartalmaznia kell pH szabályozó anyagot, amely megnyitja a hajszerkezetet. A hagyományos hajfestékek esetében ezt a szerepet az ammónia tölti be, de sajnos rengeteg szakember szenved olyan betegségben, amelyet az ammónia vált ki. Ilyen a fejfájás, a krónikus köhögés, a kiütések, az allergiás tünetek.

A második nem-organikus összetevő, amely a tartósság és ősz hajfedés miatt szükséges, az a PPD (p-fenilén-diamin) vagy párja, a PTD (toluene-2,5-diamine). Ha a vendéged nem allergiás, alacsony mennyiségben a PPD-nek és a PTD-nek nincs káros hatása. Fontos kiemelni, hogy naponta akár öt-hat vendéggel is találkozunk, akik közül minden negyedik küzd enyhe, vagy komolyabb haj- és fejbőrproblémával. Ilyen például, a száraz vagy éppen zsíros fejbőr, a fénytelen haj, a töredezett hajvégek, vagy akár az ősz hajszálak.

A hajfestés szükségessége ezekben az esetekben sem elhanyagolható, ezért ismereteink bővítése a natúr hajfesték alkalmazási módjait illetően, napjainkra létfontosságúvá vált.

A NATULIQUE ammónia helyett a sokkal kíméletesebb monoetanol-amin (MEA) pH szabályozó anyagot választotta.

Következtetésképpen, ha tartós eredményt és 100% ősz haj fedést szeretnél elérni, búcsút kell intened a 100% organikus hajfestékektől.

Mindemellett, vannak természetes alternatívák! Ilyen a NATULIQUE festékpalettája, amely a lehető legmagasabb mennyiségben organikus összetevőkre épül anélkül, hogy az eredményességet és minőséget kockára tenné.

A hajfestékallergia 3 típusa

I. típus

Amikor gyakorlatilag a hajfesték felkenése után 48 órán belül megtörténik az allergiás reakció és egyértelműen köthető a hajfestéshez. Tünetei: bőrpír, viszketés, hólyagok, sebek, gyulladás, korpásodás, hajhullás.

II. típus

Amikor csak nagyon minimálisan vannak jelen a tünetek vagy nincs is, csak idővel pár hét/hónap/év folyamatos festés után elkezdődik a fejbőrszárazság vagy épp túlzsírosodás, viszketés, hámlás, hajhullás. A fejbőr pH-ja változik, túlszaporodik egy gombafajta. A tünetek skálája nagyon széles. Mivel maga a festés nem okozott allergiás reakciót, így szinte sosem kötik a hajfestékhez, és máshol keresik a problémát. Ezért a hajgyógyászati vendégeknél azonnal le kell állni a normál hajfestéssel, ha ilyen tüneteket észlelünk, illetve kemikáliákkal dúsított ápoló termékekkel is!

III. típus

Amikor 10- 20 év hajfestés után telítődik a szervezet a kemikáliákkal és a 40 éves kor körül kezdődnek a problémák. A hajfestékekben megtalálható kémiai anyagok hosszú távú használata ugyanis a hajhagymák elsorvadását okozhatja, amelyet nagyon nehéz pontosan diagnosztizálni. Mégis mi a megoldás ha szükségünk van a hajfestésre? Természetesen soha nem lehet egy olyan megoldás jó, amely tovább rontja a vendég pszichés állapotát, márpedig ha valakinek 5 centiméteres ősz lenőtt hajjal kell emberek közé menni, annak biztosan nincsen építő jellege a lelkivilágára nézve!

Fodrász szakemberként szeretnénk egy hosszútávú és tartós megoldást nyújtani abban az esetben is, amikor a vendég hajgyógyászati problémák okozta tüneteket, vagy hajfesték okozta allergiát tapasztal, így mellőznie kell a hajfestést, pedig szüksége lenne rá.

Sajátísd el a kemikáliamentes NATULIQUE hajfestékek használatának szisztémáját, amivel gyönyörű árnyalatokat és trendi technikákat valósíthatsz meg! Tanulj az igazi profiktól! A NATULIQUE Hungary kiemelt oktatófodrászaitól naprakész elméleti és gyakorlati tudást szerezhetsz!