0
0
Subtotal: 0Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

Balance sparkling shine
Balance sparkling shine (1)

"Csillogó fényesség" - Egy új tartós hajfesték a még intenzívebb hatásért

A Natulique Balance Sparkling Shine egy krém állagú hajfesték egy ammóniamentes, egyszerűen és gyorsan használható tartós hajfesték, amely gyengéd és lágy végeredményt kölcsönöz bármely natúr, Natulique termékekkel festett vagy világosított hajon. Működik első műveletként, a hajfestés műveletei között vagy utolsó lépésként a hajfestés folyamatát követően.

A Natulique Balance Sparkling Shine Hajfesték gyors és könnyű egylépéses hajfestés lehetőségét kínálja kellemes, lágy eredménnyel. A BALANCE Sparkling Shine gyönyörű fényt ad a natúr hajnak, a két festés közötti hajnak és a frissen festett hajnak. Egy árnyalattal kivilágosítja a natúr, a szőkített vagy a NATULIQUE színnel festett hajat. A BALANCE Sparkling Shine terméket záró szolgáltatásként is használhatod egy puha, selymes, ragyogó végeredményért.

hajfesték

A titok abban rejlik, hogy a Natulique Balance képes egy árnyalatot világosítani a természetes, a már korábban világosított vagy a Natulique hajfestékkel kezelt hajszínen. Ezen kívül működhet a festési folyamat utolsó lépéseként, mellyel az elkészített hajszín egy ragyogóbb, puhább, harmonikusabb színárnyalatot eredményez, így vendégeink még boldogabban és lágyabb hajszerkezettel távozhatnak a szalonból.

A Balance Sparkling Shine világosítja a természetes hajszínt azáltal, hogy csökkenti és semlegesíti a haj természetes pigmentjeit, így fényesebb, világosabb hatást kölcsönöz a hajnak. Úgy működik, akár a napsugár, anélkül, hogy bármennyi pigmentet hozzátenne vagy elvenne a hajszálainkból.

A Natulique Balance Sparkling Shine segítségével létrehozhatsz:

Gyengéd melírokat

Azonnali világosítást

Napszítta hatást

Mitől egyedülállóak a Natulique natúr színek?

Az érzékelhető gyengédség és a nagyszerű eredmények a különböző kiváló minőségű olajos bázisú organikus kivonatoknak és natúr olajkivonatoknak köszönhetőek, melyek megvédik a haj szerkezetét a festési folyamat közben.

A Natulique Natúr Színek fejlesztésekor a természetes alapanyagokra került a hangsúly, amelyek együttes erővel hozzájárulnak a természetes hajszín eléréséhez és a megfelelő ápoláshoz. A különleges összetételű természetes kivonatok, mint a napraforgómag olaj, jojoba olaj, barackmag olaj és a szőlőmag olaj aktiválják a festéket, miközben helyreállítják a haj megfelelő vitamin- és fehérjeellátását. Az esszenciális mandarin-, citrom- és barackolajok fiatalítják a hajszálakat és puha, selymes hatást kölcsönöznek hajfestés után.

Hidratálás

jojobaolaj, sárgabarackmagolaj, argánolaj

Táplálás

szőlőmagolaj, sárgabarackmag-olaj, őszibarackmag-olaj, shea vaj

Védelem

napraforgómag-olaj, szőlőmagoolaj, argánolaj

Ragyogás

napraforgómagolaj, esszenciális narancsolaj, esszenciális grapefruitolaj, esszenciális citromolaj

A Balance Sparkling Shine előnyei

Mozgasd az kurzort a képekre!

Érintsd meg a képet!

A Natulique a legbiztonságosabb és legtisztább alapanyagokat választja termékei előállításához, ezáltal támogatja a szépségiparban dolgozók és a fodrászok vendégeinek egészségét.

A Natulique Natúr Színek igazoltan organikus összetevőkből állnak, és teljeskörű hajfestés szolgáltatást nyújtanak az érzékeny fejbőrű vendégek számára.

Hajfesték természetes alapanyagokból? A Natulique Natúr Színek a leghatékonyabb natúr hajfestékek a világon. Az ammóniamentes, irritációmentes, enyhe illatú, 100% ősz haj fedő és ragyogást eredményező termékek szakemberek számára nagykereskedelmi áron elérhetőek.

Fő hatóanyagok

hajfesték

Szőlőmagolaj-kivonat

Emulgeáló és fejbőr kondícionáló.
A szőlőmagból préseléssel kinyert olaj magas zsírsavtartalommal rendelkezik. Könnyed állagú olaj natúr kondícionáló hatóanyagokkal. Könnyedén felszívódik és visszaállítja a fejbőr megfelelő nedvességtartalmát.

hajfesték

Búzaprotein

Anti-statikus, haj- és fejbőrkondícionáló felületaktív anyag.
Zsírsavakból (kókuszból) és búzaproteinből kivont összetevő. Az apró molekulák hatékonyan beszívódnak, feltöltik a hajat proteinnel és hidratálják. 

hajfesték

Shea vaj

Fejbőr kondicionáló és viszkozitás szabályozó.
A sheafa gyümölcséből kivont magas zsírtartalmú vaj. Hatékonyan kondicionál, hidratál és jótékony hatással van a fejbőrre.

hajfesték

Olívaolaj

Emulgeáló.
Emulgeáló tulajdonságokkal bír és csökkenti az irritáció esélyét.

hajfesték

Napraforgómag-olaj

Fejbőr kondicionáló
A napraforgó magjából kinyert olaj. E-vitaminban gazdag összetevő, amely elsősorban puhító és kondicionáló hatásáról ismert.

hajfesték

Jojobaolaj

Emulgeáló és fejbőr kondicionáló
A sivatagi jojoba magjából kinyert olaj. Általában vivőolajként használatos, ami azt jelenti, hogy a jojoba olaj egyéb esszenciális olajok aktiválására kiváló. Segíti az olajok felszívódását és bejutását a fejbőrbe.

hajfesték

Őszibarackmag-olaj

Emulgeáló és fejbőr kondicionáló
Az őszibarack magjából kinyert olaj. Könnyed olaj, amely bevonja a hajszálakat és segít megőrizni a hajszínt, növeli tartósságát. Puhítja a hajat és a fejbőrt.

hajfesték

Sárgabarackmag-olaj

Ápoló és fejbőr kondicionáló
A sárgabarack magjából kinyert olaj. Magas olaj- és linol zsírsav-tartalmú összetevő, amely hatékonyan hidratálja a hajat. Csökkenti a nem kívánt szagokat.

hajfesték

Citromhéjkivonat

Emulgeáló, fejbőr kondicionáló és védő hatású
A citrom héjából kinyert összetevő, amely növeli a hajszálak fényességét, védi és kondicionálja a hajat és a fejbőrt esszenciális olajtartalmának köszönhetően.

hajfesték

Narancsolaj

Ápoló és fejbőr kondicionáló
A narancs héjából kinyert olaj tisztító és kondicionáló tulajdonságokkal. Stimulálja a haj és fejbőr vérkeringését, serkenti az új hajszálak növekedését.

hajfesték

Grapefruitolaj

Ápoló, illatosító és fejbőr kondicionáló
A grapefruit héjából kinyert olaj fejbőrtisztító hatással rendelkezik