0
0
Subtotal: 0Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

Ammóniamentes szőkítő (2)
Ammóniamentes szőkítő

A Natulique ammóniamentes szőkítőpor egy kiemelkedő innováció, hozzáadott jótékony hatóanyagokkal, amelyek védik a haj szerkezetét és a fejbőrt. Maximális eredményesség minimalizált kemikáliával és organikus összetevőkkel! 

A NATULIQUE Szőkítő 100% ammóniamentes hajszín világosító por, amelyet a hajtípusnak és igénynek megfelelően alkalmazhatunk a megfelelő NATULIQUE Aktivátorral elegyítve. Hozzáadott igazoltan organikus összetevőket tartalmaz, amelyek mélyen táplálják a hajat és védik a károsodástól. 

Speciális formula, amely tökéletes eredményt garantál. Akár 7 árnyalattal világosít, az eredeti hajszíntől függően. A NATULIQUE Szőkítőpor fejlesztésekor fő szempont volt, hogy védje a hajat és a fejbőrt a roncsolódástól, és kiemelkedő eredményt kínáljon. 

A szőkítőpor megfelel a legmagasabb gyártási elvárásoknak.

Jobb választás neked és vendégeidnek

0 %
PPD mentes
0 %
rezorcinolmentes
0 %
ammóniamentes
0 %
SSL mentes

Igazoltan organikus és natúr összetevőkkel

hajfesték

Citromhéjolaj

C-vitaminban és citromsavban gazdag olaj, amely hatékonyan képes visszaállítani a fejbőr természetes pH egyensúlyát, így hatékonyan kezeli a fejbőrzsírosodást. Segít enyhíteni a korpás, irritált, száraz, viszkető fejbőrt. Emellett fényesebb és erősebb lesz tőle a haj.

hajfesték

Narancsolaj

A narancshéjolaj igazoltan tonizáló és fertőtlenítő hatású. A narancshéjból kivont olaj gazdag antioxidánsokban és kiváló haj- és bőrkondícionáló hatású. A jótékony egészségügyi hatásai mellett a narancshéj olaj édes, kellemes, lágy illatot ad a hajnak.