0
0
Subtotal: 0Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

A NATULIQUE egy feltétellel döntött a natúr hajfesték fejlesztése és forgalmazása mellett: ha azok 100%-ban tiszta és organikus anyagokon alapuló termékek. Innentől a NATULIQUE lett a világ első cége, amely a hajfestékekben is a természetes és organikus hatóanyagok használatát támogatja. Létrejött a NATULIQUE tartós hajfestékek első változata kizárólag igazolt és természetes eredetű összetevőkből.

hajfesték

A NATULIQUE a legkíméletesebb 100% ammóniamentes, kiemelkedő teljesítményű hajfesték a világon. A NATULIQUE képes a fehér vagy ősz hajszálak 100%-os elfedésére, illetve akár négy árnyalatot is világosít a természetes hajszínen. A NATULIQUE termékcsaládja egy rendkívül tartós és mégis kiemelkedően gyengéd hajfesték, amely kifejezetten ajánlott érzékeny fejbőrű és gyengébb hajminőséggel rendelkező vendégek számára.

A NATULIQUE Natúr Színek egy természetes összetevőkből álló tartós hajfesték-szisztéma, amely krémes állagának köszönhetően egyszerűen keverhető és alkalmazható. A NATULIQUE Natúr Aktivátor pedig egy gyengéd oxidáló, amely a jótékony lanolin segítségével megnöveli a haj természetes védekezőképességét és nedvességtartalmát. A hajfestést követően a hajszálak ápoltak és egészségesek maradnak.

A Natulique Natúr Színek egy exkluzív és innovatív hajfestékcsalád, amely még a legérzékenyebb fejbőrű vendégeid számára is tökéletes megoldást nyújt. Rengeteg fodrász felfedezte már a Natulique Natúr Színek – a hosszantartó, ám kíméletes és professzionális hajfestékek – előnyeit.

A NATULIQUE hajfestékek 0,04%-ban tartalmaznak PPD-t és 0,05%-ban tartalmaznak PTD-t. A NATULIQUE ammóniamentes konkurens hajfestékei ezzel szemben 0,25%-ban tartalmaznak PPD-t és 2,2%-ban tartalmaznak PTD-t vagy Toulene-2,5-Diamine összetevőt.

hajfesték

Mitől egyedülállóak a Natulique natúr színek?

Az érzékelhető gyengédség és a nagyszerű eredmények a különböző kiváló minőségű olajos bázisú organikus kivonatoknak és natúr olajkivonatoknak köszönhetőek, melyek megvédik a haj szerkezetét a festési folyamat közben.

Hidratálás

jojobaolaj, sárgabarackmagolaj, argánolaj

Táplálás

szőlőmagolaj, sárgabarackmag-olaj, őszibarackmag-olaj, shea vaj

Védelem

napraforgómag-olaj, szőlőmagoolaj, argánolaj

Ragyogás

napraforgómagolaj, esszenciális narancsolaj, esszenciális grapefruitolaj, esszenciális citromolaj

Fő hatóanyagok

hajfesték

Szőlőmagolaj-kivonat

Emulgeáló és fejbőr kondícionáló.
A szőlőmagból préseléssel kinyert olaj magas zsírsavtartalommal rendelkezik. Könnyed állagú olaj natúr kondícionáló hatóanyagokkal. Könnyedén felszívódik és visszaállítja a fejbőr megfelelő nedvességtartalmát.

hajfesték

Búzaprotein

Anti-statikus, haj- és fejbőrkondícionáló felületaktív anyag.
Zsírsavakból (kókuszból) és búzaproteinből kivont összetevő. Az apró molekulák hatékonyan beszívódnak, feltöltik a hajat proteinnel és hidratálják. 

hajfesték

Shea vaj

Fejbőr kondicionáló és viszkozitás szabályozó.
A sheafa gyümölcséből kivont magas zsírtartalmú vaj. Hatékonyan kondicionál, hidratál és jótékony hatással van a fejbőrre.

hajfesték

Olívaolaj

Emulgeáló.
Emulgeáló tulajdonságokkal bír és csökkenti az irritáció esélyét.

hajfesték

Napraforgómag-olaj

Fejbőr kondicionáló
A napraforgó magjából kinyert olaj. E-vitaminban gazdag összetevő, amely elsősorban puhító és kondicionáló hatásáról ismert.

hajfesték

Jojobaolaj

Emulgeáló és fejbőr kondicionáló
A sivatagi jojoba magjából kinyert olaj. Általában vivőolajként használatos, ami azt jelenti, hogy a jojoba olaj egyéb esszenciális olajok aktiválására kiváló. Segíti az olajok felszívódását és bejutását a fejbőrbe.

hajfesték

Őszibarackmag-olaj

Emulgeáló és fejbőr kondicionáló
Az őszibarack magjából kinyert olaj. Könnyed olaj, amely bevonja a hajszálakat és segít megőrizni a hajszínt, növeli tartósságát. Puhítja a hajat és a fejbőrt.

hajfesték

Sárgabarackmag-olaj

Ápoló és fejbőr kondicionáló
A sárgabarack magjából kinyert olaj. Magas olaj- és linol zsírsav-tartalmú összetevő, amely hatékonyan hidratálja a hajat. Csökkenti a nem kívánt szagokat.

hajfesték

Citromhéjkivonat

Emulgeáló, fejbőr kondicionáló és védő hatású
A citrom héjából kinyert összetevő, amely növeli a hajszálak fényességét, védi és kondicionálja a hajat és a fejbőrt esszenciális olajtartalmának köszönhetően.

hajfesték

Narancsolaj

Ápoló és fejbőr kondicionáló
A narancs héjából kinyert olaj tisztító és kondicionáló tulajdonságokkal. Stimulálja a haj és fejbőr vérkeringését, serkenti az új hajszálak növekedését.

hajfesték

Grapefruitolaj

Ápoló, illatosító és fejbőr kondicionáló
A grapefruit héjából kinyert olaj fejbőrtisztító hatással rendelkezik