Kezdőoldal / Rólunk

Rólunk

natur hajfestek

Piacvezető professzionális natúr fodrászati márka igazoltan organikus és natúr összetevőkkel

1998-ban az egészség, természet és fenntarthatóság iránt elkötelezett dán páros, Mette és Stig megalapította a NATULIQUE márkát. Az innovatív, megbízható, magas minőségű és környezettudatos márka már Magyarországon is elérhető Dánia, Németország, Franciaország, Olaszország, Spanyolország, Lengyelország, Románia és még sok más ország mellett. A Natulique elkötelezett a társadalmi innováció és a társadalmi-környezeti felelősségvállalás iránt. Termékeink 100%-ban vegánok és állatkísérlet-mentesek, és a lehető legmagasabb mennyiségben organikus alapanyagokra épülnek.  Célunk, hogy a fodrász szakma számára elérhetővé tegyük azokat az egészségesebb és fenntarthatóságot hirdető professzionális termékeket, mint a Natulique natúr hajfesték, organikus hajápoló és styling anyagok. Missziónk, hogy egy magunk és környezetünk számára is jobb megoldásra ösztönözzük a szakembereket. 

A fodrászati szolgáltatásoknak nem kellene kárt tenniük az egészségünkben. A fodrászok, a vendégek és Földünk egészsége érdekében döntöttünk úgy, hogy Magyarországon is elérhetővé tesszük a Natulique teljes termékpalettáját, és így támogatjuk a magyarországi fodrász szakmát.

natur hajfestek

Minden tökéletes frizura mögött egy kiváló fodrász áll

A legjobb fodrászok a legjobb anyagokkal dolgoznak!

A több mint húszéves szakmai tapasztalattal rendelkező NATULIQUE a világ legjobb fodrászaival és szalontulajdonosaival dolgozik együtt. A jó munka alapja a minőségi termékek használata, amelynek biztosítása a NATULIQUE fő célkitűzése. 

A NATULIQUE a legjobb minőségű anyagokat biztosítja a fodrászok és szalonok számára, hogy maximális teljesítményt nyújthassanak a vendégek számára és tökéletesíthessék művészetüket. Több mint húsz év távlatából tudjuk, mit jelent kiváló fodrász szakemberré válni, és mi szükséges olyan kiváló hajfestékek és hajápoló termékek létrehozásához, amelyek eleget tesznek a fodrász szakma legmagasabb elvárásainak is világszerte. 

PROFESSZIONÁLIS

FENNTARTHATÓ

HAJFESTÉK, HAJÁPOLÁS & STYLING

INNOVÁCIÓ

A NATULIQUE folyamatosan és rendületlenül törekszik bemutatni a legújabb fejlesztéseket és innovációkat a a fenntartható fodrászatok szakemberei számára.

Egy változó világban és a folyamatosan fejlődő fodrásziparban a NATULIQUE rendszeresen új termékek fejlesztését szorgalmazza, hogy felülmúlja a szakma elvárásait és igényeit. A forgalmazókkal és szalonokkal való szoros kapcsolatunknak köszönhetően az innováció élén járunk, míg a skandináv gyökereknek és a helyi dán gyártásnak hála a legbiztonságosabb és legkörnyezetkímélőbb összetevőkkel, csomagolással és gyártási technológiával dolgozhatunk. Prémium minőségű termékek fejlesztését és gyártását tudhatjuk magunkénak, kompromisszumok nélkül.

natur hajfestek

A NATULIQUE egyedülálló módon ötvözi

az időtálló minőség hagyományos értékeit,

a hatékony, kiváló funkcionalitású natúr összetevőket

és a trendi, kifinomult, modern stílust.

Nem alaptalanul vagyunk büszkék arra, hogy kiváló minőségű organikus termékekkel és natúr összetevőkkel látjuk el szakembereinket. De mi a helyzet a környezettel? Mi a helyzet a természettel? Mi a helyzet a jövőnkkel? Soha nem volt még ennyire fontos az emberiség történetében a környezettudatosság és a felelősségvállalás, amelytől létezésünk függ. A NATULIQUE megfogadta, hogy egységes erővel fellép a környezetvédelem mellett, hogy mindenki számára egy zöldebb, élhetőbb jövő lehetőségét kínálja. 

ORGANIKUS FARMOKRÓL SZÁRMAZÓ ÖSSZETEVŐK

EGY FENNTARTHATÓ JÖVŐ BIZTOSÍTÁSA

A NATULIQUE környezetbarát gyártást, csomagolást és marketing anyagokat alkalmaz. FENNTARTHATÓ ENERGIÁT használ a gyártás során, a csomagolás és hirdetési eszközök megfelelnek a 360BIOCERT Szabványnak, ÚJRAHASZNOSÍTOTT vagy ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ papírral óvja a környezetet. Újrahasznosított/újrahasznosítható műanyagot és alumíniumot is gyakran használ, sőt 100% biomassza üzemanyagot alkalmaz az aeroszolos flakonokban.  

Az újrahasznosított papír használatával a NATULIQUE a szakma karbonlábnyomát igyekszik csökkenteni. Az előállítás során nem használ fel fát, vizet és savakat.

A gyönyörű haj titka a forma, a stílus, a szín és a natúr összetevők

Hiszünk a természetes összetevők erejében és térhódításában. Hiszünk a holisztikus környezettudatosságban.

Választásaink:

🌱Natúr összetevők

🌱Újrahasznosított csomagolás

🌱Környezetbarát gyártás

🌱Díjnyertes márka

🌱360 BIOCERT Szabvány

🌱Északi Hattyú Ökocímke

Mi haszna a szép hajnak, ha közben ártasz az egészségednek?

A NATULIQUE alapítók története az allergiás tünetek, az asztma és egyéb egészségügyi problémák okozta kihívásokhoz fűződik. Az alapítók rájöttek, hogy ezeknek a problémáknak a kialakulását általában a méreganyagok, káros kemikáliák és rovarirtó szerek idézik elő, amelyek a legtöbb kozmetikai termékben megtalálhatóak.

Amikor szembesültek a megbízható, natúr, organikus haj- és bőrápoló termékek szűkös piaci kínálatával, küldetésük lett, hogy biztonságosabb, tisztább kozmetikumokat dobjanak a változásra szoruló piacra. 

A NATULIQUE ELŐNYE

A NATULIQUE márka egyik fontos előnye a többi manufaktúrával szemben, hogy biztonságos és megbízható környezetben fejleszti rendkívül hatékony organikus termékeit. Dánia a világ első országa, amely környezetvédelmi jogszabályt vezetett be, így úttörő szerepet vállal a környezetbarát és fenntartható gyártásban.

válaszd a megbízhatóságot

dönts az organikus mellett

kevesebb kemikáliával és több natúr hatóanyaggal

TERMÉSZETES HAJÁPOLÁS

95% – 100% IGAZOLTAN ORGANIKUS/NATÚR

A páratlan minőségű igazoltan organikus NATULIQUE hajápoló termékek megalkotását a szenvedélyesség és elhivatottság fémjelzi, amely felülkerekedik a legismertebb professzionális hajápolási márkákon. Természetesen nem minket illet a dicséret, hanem a 95% – 100%-ban organikus/natúr összetevőké az érdem.

Az organikus termékgyártásra vonatkozó 360BIOCERT minősítés az ökológiai egyensúly fenntartásának fontosságát hirdeti, és célja a helyi gazdálkodások felkarolása. A 360BIOCERT fenntartható és organikus megoldásokat garantál a vendégek és szalonok számára fodrászati szolgáltatástól vagy hajápolási igénytől függetlenül. A NATULIQUE igazoltan organikus hajápolók csomagolása 100% környezetbarát újrahasznosított és újrahasznosítható PET.

🌱IGAZOLTAN ORGANIKUS & natúr összetevők

🌱Szilikonmentes

🌱Állatkísérletmentes

🌱Professzionális minőség

🌱Vegánbarát

🌱Mesterséges színezékmentes

🌱360 BIOCERT Szabvány

A NATULIQUE szakemberei tudják, hogy a hajfestés művészet

minden tökéletes hajfestés mögött

egy kiváló fodrász áll

Egy dolog gyönyörű színeket létrehozni. Más dolog gyönyörű hajfestést készíteni. A NATULIQUE szorosan együttműködik fodrászokkal a világ minden tájáról, hogy meggyőződjön róla, a NATULIQUE natúr hajfesték a professzionális fodrászok igényeinek maximálisan megfelelő termék. 

24
23
22
25
previous arrow
next arrow

OKTATÁS

Folyamatosan oktatást szervezünk új NATULIQUE partnereink számára, hogy NATULIQUE oktatófodrászunk minden tudnivalót átadhasson a termékekről és fejlesztésekről.

OKTATÓANYAGOK

Minden partnerünk számára komplex technikai kézikönyveket, színskálát és termékspecifikus, technikai részletekben gazdag informatív online anyagokat biztosítunk.

WEBINAR

Rendszeresen szervezünk workshopokat, hogy partnereink naprakészek legyenek és azonnal értesüljenek minden fejleményről. Bemutatjuk a legújabb innovációkat és termékeket.

PROFESSZIONÁLIS NATÚR HAJFORMÁZÁS

HOZZÁADOTT JÓTÉKONY NATÚR ÖSSZETEVŐKKEL

A NATULIQUE Natúr Styling termékek a NATULIQUE termékcsalád nélkülözhetetlen kellékei. Fejlesztésük és gyártásuk szigorúan követi a márka természetességhez, megbízhatósághoz és organikus összetevőkhöz való ragaszkodását. Minimalizált kemikáliatartalommal a NATULIQUE Natúr Styling termékek természetes megoldást nyújtanak mindenféle hajformázási igényre. Ezenfelül sokféle jótékony natúr összetevővel dúsítottuk termékeinket. A styling termékek gondoskodnak róla, hogy minden nap gyönyörű, természetes hatású és stílusodnak megfelelő legyen a frizurád.  

Vitaminokban és organikus összetevőkben gazdag termékek

PROFESSZIONÁLIS NATÚR HAJFESTÉK

hozzáadott igazoltan organikus összetevőkkel

A NATULIQUE Professzionális natúr hajfestékek gondosan összeválogatott natúr összetevőkben gazdag termékek, amelyek kíméletes hajfestést és extra hajápolást biztosítanak. Egyedi és exkluzív formulák, amelyekben a hozzáadott natúr napraforgóolaj-kivonat, jojoba olaj és sárgabarackmag olaj gondoskodik a kellemes és könnyed alkalmazásról. A legkíméletesebb, 100% ammóniamentes, kiemelkedő hatékonyságú professzionális natúr hajfesték. A NATULIQUE Natúr Hajfestékkel a legkíméletesebb hajszínváltoztatást biztosíthatod vendégeid számára.

🤎Kellemes enyhe illat

🤎Hosszantartó eredmény 

🤎100% ősz haj fedés

🤎100% ammóniamentes

🤎100% szulfátmentes

🤎Hozzáadott organikus összetevőkkel

Natúr és időtálló választás

100% ammóniamentes

tartós hajfestésre

KEVESEBB KEMIKÁLIA – JOBB EREDMÉNY

73 lenyűgöző

árnyalat elképzelésednek megfelelően

98.02%

natúr hatóanyagokból

ugrás fel

Messenger icon
open

Érdekelnek a természetes hajápolási tippek szakembereinktől? Iratkozz fel hírlevelünkre!       Hírlevél feliratkozás