0
0
Subtotal: 0Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

organikus hajápolás
organikus hajápolás (1)

Igazoltan organikus hajápolás

Egyedülálló professzionális és igazoltan organikus hajápolás. A NATULIQUE hajápoló termékek fejlesztését és gyártását a hagyományos, népszerű márkák kínálta hajápolók felülmúlása motiválta. A termékek mögött az organikus összetevők, a természetes hajápolás és a professzionális minőség iránt szenvedély áll. Mitől olyan jók és egyedülállóak a NATULIQUE hajápolók? Természetesen a magas minőségű organikus összetevőknek köszönhetően.

ikonok (3)

360 BIOCERT

A 360 BIOCERT egy olyan minősítés, amely garantálja a szépségszalonok számára a kemikáliamentes gyártást. A minőségre vágyó szépségszalonoknak kínálunk úttörő megoldásokat, túlmutatva a hagyományos fodrászatok igényein. Csökkentjük a fodrászatok ökológiai lábnyomát, a környezetvédelem és az állatvédelem maximális tiszteletben tartásával.

Vegán

A NATULIQUE célja növelni az emberek tudatosságát az állatokon való kísérletezésről és tesztelésről, amely rendkívül gyakori jelenség a szépségiparban. Senkinek sem lenne szabad a szépség miatt szenvednie! Ezért döntöttünk amellett, hogy csak és kizárólag vegán termékeket dobunk piacra. Egy NATULIQUE terméket sem teszteltünk állatokon. Termékeink vegánok, nem tartalmaznak állati eredetű összetevőt és nem támogatjuk az állatkísérleteket.

A 360 BIOCERT organikus és vegán termékcsalád