0
0
Subtotal: 0Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

fodrász oktatások
FODRÁSZ OKTATÁSOK (1)

Tanulj. Fejlődj. Légy sikeres. Szenvedélyességedben és tudásodban rejlik az igazi erőd.

A NATULIQUE Hungary és a Szabó Imre Hair & Beauty célja, hogy gyakorlati megoldásokat nyújtson a fodrász oktatás terén, tanulási, fejlődési lehetőséget kínáljon az innovatív, progresszív gondolkodású fodrász szakemberek számára. Az oktatás alapja: a gyakorlat. Rendszerünket úgy építettük fel, hogy minden szakember, legyen az fodrász tanuló, végzős fodrász vagy többéves tapasztalattal rendelkező szakember, megtalálja a számára legmegfelelőbb gyakorlati oktatás és továbbképzési lehetőséget. Segítünk megtalálni az álomképzésed!

X

There is no Event

Támogatunk karriered sikerességében!

Járj te is a szakma élén. Csatlakozz a fodrász ipar fenntartható & egészségorientált mozgalmához! Jelentkezz oktatásunkra.

A Natulique előnye

A NATULIQUE márka egyik fontos előnye a többi manufaktúrával szemben, hogy biztonságos és megbízható környezetben fejleszti rendkívül hatékony organikus termékeit. Dánia a világ első országa, amely környezetvédelmi jogszabályt vezetett be, így úttörő szerepet vállal a környezetbarát és fenntartható gyártásban. Csatlakozz a mozgalomhoz: Fodrász oktatás, NEKED!

Csoportos fodrász oktatás

Csoportos fodrász oktatások végzős és végzett fodrászok számára. Válj profi fodrásszá! Ismerd meg a világvezető dán NATULIQUE márkát, dolgozz a legminőségibb anyagokkal és sajátítsd el a legújabb trendek szerinti festés-, vágás- és styling technikákat oktató fodrászainktól!

Az oktatások elvégzése során magabiztos tudásra tehetsz szert és lehetőséget kínálunk számodra, hogy csatlakozz fenntartható & kemikáliamentes szalonmozgalmunkhoz, és tagja legyél fodrász közösségünknek!

Az elméleti áttekintést követően lehetőséget biztosítunk modellezésre, gyakorolhatod a technikákat fodrászoktatónk folyamatos segítségével és útmutatásával.

Hajfestés és hajgyógyászat oktatás

Milyen lehetőségeink vannak a hajat és a fejbőrt érintő problémák esetén? Oktatásunkon elsajátíthatod a hajfestés és hajgyógyászat kapcsolatát.

Különleges melírtechnikák képzés

Különleges melírtechnikák képzés egy exkluzív szalonban profi mesterfodrászok oktatásával professzionális, natúr hajfestékkel.

Barber képzés

Barber képzésünk során megismerheted a legfrissebb hajvágási technikákat és az aktuális férfi barber trendeket, valamint a Natulique Natúr Férfi hajfestékeket, amelyek 100%-ban SLS-, parabén- és ammóniamentesek.

Karrierprogram

A Szabó Imre Hair & Beauty, a Natulique Hungary és az Oxygeni Hair & Skin tanulási, fejlődési lehetőséget kínál az innovatív, progresszív gondolkodású fodrász szakemberek számára. Fodrász oktatások rendszerünket úgy építettük fel, hogy minden szakember, legyen az fodrász tanuló, végzős fodrász vagy többéves tapasztalattal rendelkező szakember, megtalálja a számára legmegfelelőbb tanulási és továbbképzési lehetőséget. Segítünk megtalálni az álomképzésed!

Célunk, hogy megismertessük a fodrászipar jövőjét jelentő fenntartható, kemikáliamentes hajápolást a leginnovatívabb, tudatos szakemberekkel, miközben valós gyakorlati tudást és folyamatos továbbképzéseket nyújtunk az aktuális trendekből és legújabb technikákból. 

Oktató fodrász csapatunk

Fodrász munkatársak (3)

Bácsalmási Mariann

vezető hajgyógyász

Szabó Beáta

Top Stylist fodrász, Color Expert, hajgyógyász, oktató fodrász

Balla Alexandra

Master fodrász, hajgyógyász

Misányi Johanna

Top stylist fodrász, Ombre Artist, Color Expert, hajgyógyász

Vellner Olivér

Stylist fodrász, hajgyógyász, barber

Balogh Ádám

Master fodrász, hajgyógyász

Amennyiben az oktatással kapcsolatos kérdésed lenne keress minket az alábbi elérhetőségek bármelyikén bizalommal!

Telefonszám

+36 70 603 3367

E-mail

info@natulique.hu