0
0
Subtotal: 0Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

karrierprogram (1)
karrierprogram

Fodrász továbbképzés

A 40 éves képzési múlttal büszkélkedő Szabó Imre Beauty Academy idén is kitárja kapuit a tehetséges fodrász tanulók és frissen végzett fodrászok előtt! Épp most kezdted a fodrász iskolát, és egy profi gyakorlati helyet keresel? Esetleg nem vagy elégedett jelenlegi gyakorlati helyeddel? Nem rég szerezted meg fodrászati képesítésed, viszont úgy érzed, hogy még több gyakorlatra van szükséged? Válaszd exkluzív szalonjainkat, szerezz gyakorlatot professzionális fodrászainktól. Figyelem! Nem OKJ-s képzés! Mi kizárólag szakmai gyakorlati képzőhelyként működünk, ezért mindenképpen szükséges mellé egy elméleti képzőhely/iskola vagy fodrász végzettség!

Mi támogatjuk a tehetséget!

A nálunk töltött idő alatt nagy követőszámú web- és facebook oldalainkon folyamatosan publikáljuk tanulóink munkáit, ezzel is támogatva őket karrierjük kiépülésében. Szalonjainkban hajmodelleken gyakorolhatod a legtrendibb fodrászati technikákat, szalon trénereink folyamatos segítsége mellett. Rendezvényeinken és fotózásainkon rendszeres munkalehetőséget biztosítunk tanulóinknak már a képzés ideje alatt is, a képzés végén a legtehetségesebb tanulóinknak pedig munkalehetőséget ajánlunk bővülő szalonjainkban.

Munkaszerződéses gyakorlati lehetőség

Fodrász tanulók részére

Luxus szalonjaink neves fodrászai, hajgyógyászai várnak szeretettel, hogy megtanítsák a legújabb trendeket,  klasszikus formákat, a hajgyógyászat alapjait és az oxigénterápia kezelés menetét.

 • Step by step vágás oktatás az alapoktól a legújabb trendekig
 • A legújabb festési technikák (balayage, ombre, sombre, copacabana, pasztell és macaron színes festések stb.)
 • Professzionális színkezelés – a tökéletes hajszín megalkotásának és a hajszínváltoztatásnak tudománya
 • Arc- és fejformák szerinti frizurakészítés, profi styling
 • Hajgyógyászat alapjai, Oxigénterápia kezelés, fejbőrproblémák részletes megismerése, kezelése.
 • Folyamatban lévő tanulmányok
 • Kitartás, fejlődési készség és csapatszellem

Karrierprogram

Végzett fodrászok részére

Luxus szalonjaink neves fodrászai, hajgyógyászai várnak szeretettel, hogy megtanítsák a legújabb trendeket,  klasszikus formákat, a hajgyógyászat alapjait és az oxigénterápia kezelés menetét.

Fél év után tudunk legkorábban diplomát kiállítani az addig tanultakról.

Minden tanulónk legalább heti 3*8 órát és minden második szombatot tölt exkluzív szépségszalonjaink egyikében.

 • Step by step vágás oktatás az alapoktól a legújabb trendekig
 • A legújabb festési technikák (balayage, ombre, sombre, copacabana, pasztell és macaron színes festések stb.)
 • Professzionális színkezelés – a tökéletes hajszín megalkotásának és a hajszínváltoztatásnak tudománya
 • Arc- és fejformák szerinti frizurakészítés, profi styling
 • Hajgyógyászat alapjai, Oxigénterápia kezelés, fejbőrproblémák részletes megismerése, kezelése.
 •  
 • Elvégzett fodrász képzés
 • Legalább heti 3*8 óra és minden második szombati szalongyakorlat vállalása fél éven keresztül

Tanulóink véleménye

Dorka
Dorka
Read More
„Nagy megtiszteltetés a Szabó Imre szalon tanulójának lenni. Ha ennyi és ilyen minőségű oktatáson szeretne részt venni az ember, az országban ez a legmegfelelőbb hely a tanulásra. Örülök, hogy ilyen vidám, családias és professzionális csapat tagja lehetek.”
Dzseni
Dzseni
Read More
„Örömmel tölt el, hogy a Szabo Imre csapat tagja lehetek, mivel itt minden tudást megkapok ahhoz hogy fodrász legyek és rengeteget fejlődhetek. Kibontakoztathatom kreativitásomat és rengeteg belsős vizsgán és oktatáson is részt vehetek.”
Nelli
Nelli
Read More
„Mióta csatlakoztam a Szabó Imre szalonok tanulói közé , folyamatosan csak a szakmai fejlődést érzem magamon. A rendszeres oktatások és vizsgák megadják mindazt melyre egy fodrásznak szüksége van. Tanulóként itt megkaphatom a megfelelő gyakorlatot amellyel elindulhatok szakmai utamon. Örülök hogy egy összetartó csapat tagja lehetek akik segítenek egymásnak és minden tudásukat átadják.”
Csenge
Csenge
Read More
„Kivételesnek érezhetem magam, amiért egy ilyen exkluzív helyen tanulhatok és egy fantasztikus csapat tagja lehetek. Rengeteg oktatással, jó hangulatú vizsgákkal sajátíthatjuk el a szakma rejtelmeit”
Dominik
Dominik
Read More
„Én azért jelentkeztem ebbe a szalonba , hogy ha végzett fodrász leszek ne csak egy alap tudásban részesüljek hanem egyből meg tudjam állni a helyem a fodrász szakmába. Nagyon jó csapat építi a szalon alap pilléreit akik oda figyelnek rád és rengeteget tudsz tanulni és látni tőlük. Ha a szalonba belépsz csupa jó kedv fogad és olyan mint ha egy nagy család részese lennél. Minden pálya kezdő fodrász tanulónak ajánlom ha meg teheti jelentkezzen , mert csak nyerni tud vele . Rengetek tudásra , technikára , trendre szert tehet.”
Lili
Lili
Read More
„Megannyi mai divatnak megfelelő újdonságokat tudok itt megtanulni, már csak annyival is hogyha végig nézek egy munkafolyamatot. Lehetőségem van rá, hogy folyamatosan gyakoroljak és képezzem magam. A folyamatokat profi fodrászok ellenőrzik, segítenek kijavítani az esetleges hibákat. Minden kezdő fodrásznak csak ajánlani tudom, én nagyon szeretek ide járni, mivel mindenki segítőkész és türelmes.”
Eszter
Eszter
Read More
„Szeretek a szalonban tanulni és dolgozni. Nagyon kedves és segítőkész csapat kiváló oktatókkal! Az oktatásra nagyon nagy hangsúlyt fektetnek ,hogy minél jobb szakemberek lehessünk. Külön oktatásokat szerveznek amiken rengeteg hasznos információt kapunk. Ennek célja a fejlődésünk amit a szalon napokon is figyelemmel kisérnek. Segítenek, tanítanak hatalmas szeretettel!”
Previous
Next

Csatlakozz fodrász, hajgyógyász csapatunkhoz!

Magyarországon egyedülálló, új képzési programot alkottunk a nemzetközi fodrász, hajgyógyász oktatási trendek szerint! A nemzetközi oktatási rendszerben elterjedt egymásra épülő fodrász szakmai modulok szerint építettük fel egy éves fodrász-, hajgyógyász képzésünket, mely során szeretettel látjuk a fodrász tanulókat és a már végzett fodrászokat, hogy valós gyakorlati helyszínen és profi szalon trénerektől, oktató hajgyógyászoktól tanulhassák meg a szakmai trendeket és hajgyógyászati ismereteket.

Képzésünk során elhivatott célunk, hogy tehetséges tanulóinkat fodrász technikusként, fodrászként, hajgyógyászként alkalmazhassuk szalonjainkban a későbbiekben, így kiemelt hangsúlyt fordítunk minden területen a szakmai fejlődésre!

Ha te is úgy érzed, hogy...

Akkor ingyenes fodrász, hajgyógyász tanfolyamunkat Neked találtuk ki!

Vendég oktató fodrász csapatunk

Bódi Ákos

25 évig TIGI vezető oktató fodrász Londonban

fodrász munkatárs (2)

Gellei Dávid

Barber oktató

Oktató fodrász csapatunk

Fodrász munkatársak (3)

Bácsalmási Mariann

vezető hajgyógyász

Szabó Beáta

Top Stylist fodrász, Color Expert, hajgyógyász, oktató fodrász

Balla Alexandra

Master fodrász, hajgyógyász

Misányi Johanna

Top stylist fodrász, Ombre Artist, Color Expert, hajgyógyász

Vellner Olivér

Stylist fodrász, hajgyógyász, barber

Balogh Ádám

Master fodrász, hajgyógyász

Extrém tudásanyag, amit csak nálunk szerezhetsz meg!

Oktató fodrászaink mellett a nálunk töltött napokon és specifikus képzéseken keresztül is extra tudásanyagra tehetsz szert. A tananyag mellett profi szinten sajátíthatod el a hajtetoválás és barber szolgáltatás művészetét. Ha szeretnéd, hogy vendégeid mindig elégedetten távozzanak, hajápolási tanácsadóként és hajstílus tanácsadóként olyan pluszt nyújthatsz nekik, melyek az otthoni hajápolást könnyebbé teszik számukra. Szalonjainkban ezekhez a területekhez is profi szakmai tudásanyagot biztosítunk.

Vendégeink igényeihez és a trendekhez igazodva folyamatosan frissítjük képzési anyagunkat, így mindig első kézből tanulhatod meg az extrém fodrász technikákat, vagy különleges frizurák készítését is!

Miért válassz minket?

Folyamatos fejlődés és újdonságok

A folyamatos innovációnak köszönhetően állandóan naprakész lehetsz a legújabb trendekből, technikákból, te lehetsz az első, aki az országban megismerkedik a legújabb és legtrendibb hajszínekkel, festési technikákkal, vágásokkal.

40 éves szakmai múlt

Szalonjainkban már évtizedek óta oktatjuk a jövő tehetséges fodrászait. Szabó Imre mester kezei között már számtalan, mára világhírűvé vált szakember nőtt fel, akik világ számos pontján bizonyítják a mai napig, hogy minden a jó alapokon múlik!

Prémium minőség

Négy gyönyörű, exkluzív szalonunkban kizárólag professzionális anyagokkal és gépekkel dolgozunk, így a képzési idő alatt ezekkel is lesz lehetőséged megismerkedni!

Több mester egy időben

Mi nem szabjuk meg, ki mellett tanulj szakembereink közül, sőt! Úgy gondoljuk, hogy a legjobb, ha minden fodrászunkat látod dolgozni és mindenkitől látod az egyes technikákat, így ki tudod majd alakítani a saját módszered!

Kétnyelvű diploma és referencia levél

Az egy éves képzés végén kiállítunk egy diplomát 2 nyelven, melyet külföldi álláskeresésénél is felmutathatsz majd! Legalább 6 hónap után részletes referencia levelet írunk, mely tartalmazza a nálunk elsajátított anyagot és személyes sikereidet.

Karrierlehetőség szalonjainkban és külsős munkákon

Minden, jelenleg is nálunk dolgozó, fodrász saját tanítványaink közül került ki, mert hiszünk abban, hogy a nálunk megszokott színvonalat csak így tudjuk hosszútávon is biztosítani. Folyamatos fejlődésünknek és szalonjaink bővülésének hála, minden évben van olyan szerencsés tanulónk, aki csatlakozhat csapatunkhoz a képzés elvégzése után.

Egyéni időbeosztás

Gyakorlati napjaidat nem csak elméleti óráid és meglévő munkahelyed időpontjaihoz igazíthatod, hanem figyelembe vesszük egyéb elfoglaltságaidat is. Minden tanulónktól elvárjuk a minimum gyakorlati óraszám teljesítését, de a beosztást hozzád igazítjuk!

Hetente házi továbbképzések

Rendszeresen szervezünk tematikus fodrász továbbképzéseket, melyek során a legújabb és legnépszerűbb trendek kerülnek részletes bemutatásra és gyakorlásra modelleken. Intenzív továbbképzéseinket szombatonként rendezzük meg, melyeknek részvételi díja 49.900 Ft. Legtehetségesebb tanulóink azonban ingyenesen vehetnek részt ezeken a fodrász workshopokon.

Szálláslehetőség

Ha vidéki fodrász tanuló vagy akiknek gondot okoz a felutazás Budapestre, jó hírünk van, ugyanis szálláslehetőséget biztosítunk. Lehetőséged van együtt lakni más fodrász tanulókkal, közel a szalonhoz ahol dolgozol. Így nem csak egy jó szállást találhatsz, hanem olyan közösséghez is csatlakozhatsz, amely hasonló érdeklődési körökkel rendelkezik mint te.

Külföldi lehetőség

Ha fodrászként külföldön szeretnél dolgozni, rengeteg lehetőség vár rád. Számos országban keresünk képzett fodrászokat, akik kreativitásukkal és szakértelmükkel színesítik a csapatot. Jelenleg Ausztriába van álláslehetőség.

Mit tanulhatsz képzésünkön?

Alapozási technikák

Profi leválasztások és speciális szárítási technikák a tükörfényes és hosszantartó frizuráért.

Női vágástrendek minden hajhosszra

A klasszikus és a legfrissebb szabásminták, vágástechnikák top stylist fodrászoktól! Eddig kifogott rajtad a bob vagy a pixie hajvágás? Esetleg az átmenetes frizurával volt gondod? Válj profivá benne, szalonjainkban hajmodelleken gyakorolhatod a tanultakat.

Férfi hajvágás és barber borotválás

Minden, amit tudni kell a legtrendibb férfi vágástechnikákról ollóval és géppel egyaránt. A barber borotválás alapjait és szakmai fortélyait top stylist férfi fodrászainktól és barbereinktől sajátíthatod el.

Legnépszerűbb festéstechnkikák

Legyen szó a klasszikus balayage, ombre technikáról, vagy a legújabb trendekről, mint a Babylights, Air- Touch, Tiger Eye vagy a Brazil Illuminage, Ombre artistjaink segítenek a technikák profi elsajátításában, így vendégeidnek bármikor el tudod majd készíteni az álom frizuráját, a legújabb trendeknek megfelelően.

Hajszínváltoztatás és színelmélet

Color Expert szakértőinktől te is színszakértővé válhatsz. Legyen szó akár a trendi pasztell (rosegold, levendula) vagy elegáns karamell, szőke, vörös árnyalatokról, megtanulod a profi színkeverést és megismered a tökéletes, roncsolásmentes szőkítés titkát.

Natulique anyagismeret

Ismerd meg a Natulique professzionális, organikus tartós hajfestékeit, a színkódokat és azt, hogyan tudsz elérni világosból sötét hajszínt, vagy épp sötétből felvilágosítani, esetleg elrontott hajszínt javítani. Szalonunkban professzionális Natulique és Oxygeni Hair termékekkel ápoljuk vendégeink frizuráját, így a hajtípusnak megfelelő kemikáliamentes termékekről is mindent megtudhatsz.

Hajápolási tanácsadás

Mit ajánlj vendégeidnek? Fejbőr típusnak és hajvég típusnak megfelelő tanácsadás alapjait megtanítjuk neked, hogy könnyedén ajánlhass professzionális hajápolási termékeket a vendégeid számára, ezáltal az otthoni ápolás által is megőrzik fejbőrük egészségét.

termékek

Termékismeret és sales trendek

Hogyan ajánld vendégeidnek a legjobbat és értékesítsd termékeidet? Emelkedj ki a fodrászok közül, te is nyújts teljes körű szolgáltatást.

Marketing képzés és profi marketing háttér

Segítünk megalapozni a karriered! Exklúzív szalonjaink mögött profi marketing csapat áll, így már a nálunk töltött idő alatt folyamatosan publikáljuk a jól sikerült munkáidat weboldalainkon és social média felületeken. A nálunk töltött idő alatt magazin fotózásokon és forgatásokon is részt vehetsz, így profi megjelenésekkel is bővítheted a portfóliódat.

Trendi fonások és eltűzések

Készíts egyszerű, de trendi frizurát hölgy vendégeidnek, ismerd meg a fonási technikákat és laza, de rendkívül látványos frizurák elkészítésének módját!

Hajgyógyászati ismeretek

Milyen fejbőrpoblémák, hajproblémák vannak? Hajhullás, fejbőr és hajszerkezet problémák kezelése egészen az alapoktól! Tanuld meg a legforradalmibb hajgyógyászati technológia alkalmazását: az oxigénterápiát a fejbőrön. A kezelést szalonjainkban speciális vitamin hatóanyag-koncentrátumokkal végzik, melyet mikrofinomságú oxigénnel jutattunk be a fejbőrbe. A terápia a természetes hatóanyagok segítségével regenerálja a fejbőrt és a hajszerkezetet, és segít az egészségessé tenni a fejbőrt, amiért garantáltan hálásak lesznek a vendégeid.

Amennyiben az oktatással kapcsolatos kérdésed lenne keress minket az alábbi elérhetőségek bármelyikén bizalommal!

Telefonszám

Pest: +36 70 635 2235
Buda: +36 70 635 2226
Újbuda:+36 70 616 3333
Budaörs: +36 70 324 0101

E-mail

pest@szaboimre.hu
buda@szaboimre.hu
ujbuda@szaboimre.hu
budaors@szaboimre.hu