0
0
Subtotal: 0Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

CURLS & WAVES SAMPON – sampon göndör hajra

5/5

8 030Ft

250 ml

A NATULIQUE Curls & Waves sampon kifejezetten göndör hajra lett kifejlesztve, tisztítja miközben erősíti és meghatározza a göndör és hullámos haj természetes szerkezetét.

Igazoltan organikus & natúr összetevők

360 BIOCERT szabvány

Környezetbarát gyártás

Díjnyertes márka

Fenntartható csomagolás

100%-ban állatkísérlet mentes

CURLS & WAVES SAMPON

Luxus szulfátmentes sampon az élénk fürtök megőrzéséhez.

Az aloe vera, a fekete áfonya, a glicerin és a zabkivonat kombinációja puhítja és hidratálja a hajat.

A guar növény hozzáadott kivonata hozzájárul az antisztatikus és hajkondicionáló tulajdonságokhoz, ami pattogós, puha és jól kondicionált fürtöket eredményez.

Abrakzab kivonat: Táplálja a fejbőrt és a hajat, enyhíti az irritációt és a kiszáradást, miközben védőgátat képez a nedvesség megkötése és a környezeti károk kivédése érdekében. A tápanyagokban, például fehérjékben, lipidekben, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag abrakzab kivonat javítja a haj rugalmasságát azáltal, hogy hidratálja, kondicionálja és védi a hajat, valamint nyugtatja a fejbőrt az egészségesebb hajnövekedési környezet érdekében. Más jótékony összetevőkkel kombinálva igazi szövetségese a fokozott haj egészségének és rugalmasságának.

Aloe Barbadensis Leaf Juice: Az Aloe Vera Juice tökéletes összetevő a göndör hajhoz, hidratáló és nyugtató hatású. Hidratáló tulajdonságai nélkülözhetetlenek a fürtök számára, amelyek gyakran szárazabbak és hajlamosabbak a göndörödésre. A vitaminokkal, ásványi anyagokkal és aminosavakkal teli Aloe Vera Juice táplálja a fejbőrt és a hajat, elősegítve a haj általános egészségét. Ezenkívül segít kiegyensúlyozni a fejbőr pH-értékét az egészséges hajnövekedési környezet érdekében, és védőgátat képez minden egyes szál körül, hogy rögzítse a nedvességet és fokozza a fényét.

Rendkívül lágy formula.

✓ parabénmentes

✓ szilikonmentes

✓ színezékmentes

✓ állatkísérlet-mentes

✓ göndör hajra

✓ hullámos hajra

curls & waves

Használati utasítás

1. lépés

Nedves hajra vigyük fel és masszírozzuk el a fejbőrtől a hajvégekig.

2. lépés

Alaposan öblítsük le. Ha szükséges, ismételjük meg.

Curls & Waves termékcsalád

A Curls & Waves termékcsalád kifejezetten göndör és hullámos hajra lett kifejlesztve. A család alapvető fürtök ápolását kínálja gyengéd tisztítással, hidratálással és táplálással.

A termékcsalád kulcsfontosságú összetevője az Aloe Leaf Juice, a glicerin és az Avena Sative Kernal Extract, amelyek szinergikus hatást fejtenek ki, hogy erősítsék és meghatározzák a fürtjeid.

A termékcsalád teljesen biztonságos, és növényi eredetű, természetes és minősített szerves összetevőkből áll, amelyek hozzájárulnak a tisztább és biztonságosabb formulához, valamint elősegítik a haj és a fejbőr egészségét.

Előtte Utána

Vendégeink, akik a Natulique termékeit választották

Miért éri meg nálunk vásárolnod?

Kapcsolódó termékek