0
0
Subtotal: 0Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

barber hajvágás és férfi hajfestés (1)

Legyél naprakész a legújabb trendek terén, és sajátítsd el a legmodernebb technikákat egy profi csapattól a barber képzés keretein belül!

Teljes körű szakmai továbbképzést kínálunk mindazon végzett fodrászok vagy végzős tanulók számára akik szeretnének olyan tudást szerezni, mellyel a legexkluzívabb szépségszalonokban is megállják a helyüket és képesek lesznek tökéletesen megfelelni a vendégek igényeinek. Barber képzés oktatási programunk speciális, a lehető legintenzívebb és leghatékonyabb módszerekkel adjuk át mind az elméleti, mind a gyakorlati tudást tanulóink számára.

oktatás (3)

Ha te is úgy érzed, hogy …

… akkor várunk képzésünkre!

A barber képzés menete

Elmélet

Első körben egy elméleti blokk keretein belül megismerheted a különböző hajvágási és barber technikákat, valamint a férfi hajfestés legfontosabb tudnivalóit. Ezeken felül szó lesz a színek felvitelének technikái mellett a színkeverés, roncsolás nélküli szőkítés és a színkezelésről is.

Gyakorlat

Ezt követően pedig beleássuk magunkat a barber képzés gyakorlati részébe, ahol a résztvevők modellen gyakorolják a tanultakat az oktató fodrász segítségével. Képzésünk workshop szerűen működik, egy modellen 2-3-an dolgoznak egyszerre, oktató fodrászunk pedig minden egyes lépésnél segít majd, így a modell hajszíne garantáltan tökéletes lesz. Képzésünkre végzett fodrászok, és fodrász tanulók jelentkezését egyaránt várjuk!

Oktató fodrász csapatunk

Bácsalmási Mariann

vezető hajgyógyász

Szabó Beáta

Top Stylist fodrász, Color Expert, hajgyógyász, oktató fodrász

Balla Alexandra

Master fodrász, hajgyógyász

Misányi Johanna

Top stylist fodrász, Ombre Artist, Color Expert, hajgyógyász

Balogh Ádám

Master fodrász, hajgyógyász

Vellner Olivér

Stylist fodrász, hajgyógyász, barber

Következő képzés időpontja:

Hamarosan...

A képzés ára: 49.900 Ft/fő

Következő képzés helyszíne:

Szabó Imre Hair & Beauty

1 napos csoportos oktatás

maximum 15 fő

Natulique a világ az első számú tartós organikus natúr hajfestéke.

A Natulique Natúr színek kollekciója a legkíméletesebb, 100% ammóniamentes, kiváló teljesítményű professzionális hajfestékeket tartalmazza 76 lenyűgöző színárnyalatban, 98,02%-ban természetes összetevőkből.

Az eredeti Natulique Natúr Színek a legjobb ammónia-, parabén- és SLS-mentes hajfesték, amellyel eddig találkozhattál. Ezenkívül, a PPD-mentesség vagy a PPD rendkívül alacsony szintje a termékekben biztosítja a hajfesték biztonságos használatát és gyengédségét.

De ez még nem minden! A Natulique ZERO – 100%-ban PPD mentes hajfesték feljesztését a bőrallergiák globális növekedése szorgalmazta elsődlegesen. A ZERO termékcsalád a PPD-re kimagaslóan érzékeny vendégek számára is elérhetővé teszi a Natulique hajfestékeket. A ZERO festék tökéletes választás az 1-es típusú hajfesték allergiával rendelkező vendégek számára.

Az érzékelhető gyengédség és a nagyszerű eredmények a különböző kiváló minőségű olajos bázisú organikus kivonatoknak és natúr olajkivonatoknak köszönhetőek, melyek megvédik a haj szerkezetét a festési folyamat közben.

Regenerálja a hajszerkezetet, kíméletes a fejbőrhöz, 100%-ban képes elfedni az ősz hajszálakat, használatával fényes, ápolt és egészséges lesz a haj, életteli divatszíneinek köszönhetően pedig bármelyik trend (például balayage, babylights, airtouch) kielégíthető. A természetes hajszínen akár négy árnyalatot is képes világosítani, roncsolás nélkül. Használatával minimalizálható a fejbőrbetegségek kialakulásának és a hajszerkezet roncsolódásának esélye. Finish hajápoló termékeivel folyamatosan biztosítani tudja a haj, – illetve a fejbőr egészségének megőrzését, a szalonkezelés során megszokott minőségben.

Jelentkezz oktatásunkra!

A hajfestékallergia 3 típusa

I. típus

Amikor gyakorlatilag a hajfesték felkenése után 48 órán belül megtörténik az allergiás reakció és egyértelműen köthető a hajfestéshez. Tünetei: bőrpír, viszketés, hólyagok, sebek, gyulladás, korpásodás, hajhullás.

II. típus

Amikor csak nagyon minimálisan vannak jelen a tünetek vagy nincs is, csak idővel pár hét/hónap/év folyamatos festés után elkezdődik a fejbőrszárazság vagy épp túlzsírosodás, viszketés, hámlás, hajhullás. A fejbőr pH-ja változik, túlszaporodik egy gombafajta. A tünetek skálája nagyon széles. Mivel maga a festés nem okozott allergiás reakciót, így szinte sosem kötik a hajfestékhez, és máshol keresik a problémát. Ezért a hajgyógyászati vendégeknél azonnal le kell állni a normál hajfestéssel, ha ilyen tüneteket észlelünk, illetve kemikáliákkal dúsított ápoló termékekkel is!

III. típus

Amikor 10- 20 év hajfestés után telítődik a szervezet a kemikáliákkal és a 40 éves kor körül kezdődnek a problémák. A hajfestékekben megtalálható kémiai anyagok hosszú távú használata ugyanis a hajhagymák elsorvadását okozhatja, amelyet nagyon nehéz pontosan diagnosztizálni. Mégis mi a megoldás ha szükségünk van a hajfestésre? Természetesen soha nem lehet egy olyan megoldás jó, amely tovább rontja a vendég pszichés állapotát, márpedig ha valakinek 5 centiméteres ősz lenőtt hajjal kell emberek közé menni, annak biztosan nincsen építő jellege a lelkivilágára nézve!

Milyen extra előnyökkel jár a képzésen való részvétel?

termékek

Miért jelentkezz az oktatásra?

Amennyiben az oktatással kapcsolatos kérdésed lenne keress minket az alábbi elérhetőségek bármelyikén bizalommal!

Telefonszám

+36 70 603 3367

E-mail

info@natulique.hu