0
0
Subtotal: 0Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

BioActive Bond Repair kezelés

Tartsd meg hajad egészségét és szépségét kíméletesen!

Az idő múlásával és a szépségápolási szokásaink fejlődésével egyre többet kísérletezünk a hajunkkal, legyen szó festésről, dauer alkalmazásáról vagy más kezelésekről. Ezek a módszerek gyakran kemikáliákat tartalmaznak, amelyek hosszú távon károsíthatják hajunk egészségét és állapotát. Itt jön képbe a Bond Repair kezelés, amely kifejezetten arra lett kifejlesztve, hogy segítsen helyreállítani a haj szerkezetét, segít visszafordítani és helyreállítani a hő, vegyi anyagok és színezékek által okozott törött kötéseket már egyetlen kezelés során.

Miért imádjuk ezt a kezelést? A hajfestékek, dauerok és egyéb kezelések általában számos kemikáliát tartalmaznak, melyek hosszú távon károsíthatják a haj szerkezetét és egészségét. A NATULIQUE  BioActive Bond Repair kezelés azonban kifejezetten olyan formulákat tartalmaznak, melyek helyreállítjék a haj belső szerkezetét egy természetesebb állapotba, és megtartja a szilárdságát és az egészségét, miközben megjavítja a haj kezelhetőségét. Ez a kezelés új életet ad a hajnak, erősíti a hajszálakat és védi azokat a külső behatásoktól. Ahhoz, hogy a hajkötéserősítés fontosságát megértsük, ismernünk kell a hajszálak felépítését.

Egy hajszál felépítése

Kutikula

A hajszál legkülső részét kutikulának nevezik. A kutikula egy vékony védőréteg, amely halott sejtekből áll, amelyek egymásra lapulva pikkelyszerű benyomást keltenek. Ha a hajszál sérül, ezek a külső sejtek felemelkednek vagy akár teljesen leválnak, ezért a hajszálak durvává, fakóvá és érdessé válhatnak. A sérült kutikulával rendelkező haj könnyen összegubancolódik, mivel a normál esetben lefelé mutató pikkelyek felemelkednek, és súrlódást okoznak.

Az egészséges kutikula sima és zárt pikkelyekkel rendelkezik, amelyek teljesen épek. Ez a fajta kutikula ragyogást eredményez, mivel a pikkelyek megfelelő szögben vannak elrendezve, hogy a legtöbb fényt visszaverjék. Nem gabalyodik bele más hajszálakba, és sima tapintású.

Kortex

A hajszál középső részét kéregnek (kortexnek) nevezzük. A hajszál kéregrétege a kutikula alatt helyezkedik el, ez a hajszál legvastagabb rétege. A kortex tartalmazza a hajszál fő rostos tömegének legnagyobb részét, és tele van keratin fehérjékkel és lipid molekulákkal, amelyeket diszulfid és hidrogén kötések tartanak össze. Továbbá tartalmazza a haj legnagyobb részét képező pigmenteket, ami meghatározza a haj színét.

Emellett a kéreg határozza meg a haj szilárdságát és rugalmasságát, és a kéreg egészsége nagyban függ a kutikula integritásától, ami védi azt.

A NATULIQUE BioActive Bond Repair kezelés belülről javítja a haj szerkezetét, erősítve mindkét réteget,
ahelyett hogy szilikonnal vonná be őket, csak elfedve a problémát.
A BioActive Bond Repair kezelés a probléma valódi gyökerét célozza meg, és visszaállítja a hajrostokat és a keratin fehérjét a hajkéregben, hidrogénkötéseket hozva létre a hajszálak erősítése céljából.

A haj diagnózisa a hajkötéserősítés előtt

A hajat a hajkötéserősítés előtt érdemes diagnosztizálni, hiszen ebből tudjuk eldönteni, hogy milyen típusú problémával küzd a hajunk: keratinhiány, dehidratáltság, vagy csak göndör a hajunk, és ezért speciális hajápolást igényel. Megállapítható az is, hogy a haj egészséges, és nem igényel beavatkozást.

A haj 97%-át a keratin elnevezésű szarufehérje alkotja, mely a haj rugalmasságáért és erősségéért felel, 3%-át pedig víz teszi ki. Így a haj 97%-ban protein, vagyis fehérje. Tehát minden folyamat (pl. szőkítés, festés, vasalás, göndörítés) a fehérjét fogja érinteni, és megbontják a különböző molekulákat.

Egy egyszerű vizes nyújtáspróba segítségével könnyen felmérhető a haj fehérjeállományának roncsoltsága.

Egészséges haj

Az egészséges haj maximum 30%-kal képes megnyúlni vizes állapotában, és amikor elengedjük, azonnal visszarugózik az eredeti hosszára.

Proteinhiányos haj

A proteinhiányos haj jellemzője, hogy a vizes nyújtáspróba alkalmával akár duplájára nyújtható, és ha elengedjük, nem ugrik vissza, hanem megnyúlott formájában marad. A hajszálak könnyen el is szakadhatnak a nagymértékben protein károsult hajak esetében.

Vízhiányos haj

A vízhiányos hajak pedig egyáltalán nem hajlandóak megnyúlni. Merevek maradnak, nyújtás nélkül is kettétörhetnek. Gyakori, hogy egy hajszálon belül a tőhöz közeli szakaszokon vízhiányos, míg a végek felé egyre proteinhiányosabb a haj. Ilyenkor kombinálni kell a hidratáló és proteines termékeket.

A sokat szőkített hajak esetében már a tőnél is felléphet proteinhiányos állapot. Ilyenkor a hidratálásnak semmi értelme addig, amíg a szerkezet nincs megerősítve.

Mi károsíthatja a hajat?

A haj károsító tényezőit négy kategóriába lehet sorolni, melyek mind nagy hatással vannak a haj általános egészségére. Míg néhány károsító tényező az emberek saját döntéseire épül, sok olyan külső tényező is létezik, melyeket nem tudunk befolyásolni.

A NATULIQUE BioActive Bond Repair komplex kezelés visszafordítja az összes típusú haj károsodását és helyreállítja a haj kötéseit, a károsodás kialakulásának okaitól függetlenül.

A hajkárosodás okainak négy típusa létezik: környezeti, kémiai, hő általi és fizikai károsító tényezők.

A modern életmódunk miatt a hajformázó eszközök és a hajfestékek használata soha nem volt annyira elterjedt, mint most és a gépesített társadalomban a légszennyezés és az egyre növekvő UV-sugárzás világszerte növekvő problémává válik. Ezen károsító tényezők növekvő mértéke okán a hajkötés és szerkezet javító kezelések iránti igény soha nem volt akkora, mint napjainkban.

BioActive Bond Repair kezelés

Növényi alapú, vegán és minősített bio összetevőkből készült. A NATULIQUE BioActive Bond Repair kezelés teljeskörű megoldás a töredezett haj helyreállítására és újjáépítésére belülről kifelé. Az új kötéserősítő kezelés megalkotásánál is a fenntarthatóságra helyeztük a hangsúlyt, szem előtt tartva nem csak a minőségi, hanem az etikai szempontokat is.

Ez az első és egyetlen olyan hajkötéserőítő-kezelés mely világszerte elérhető és melyet kifejezetten Skandináviában terveztek, fejlesztettek és gyártottak. Emellett természetes eredetű összetevők alkotják és szabadalmaztatott kötésépítő összetevőt tartalmaz.

Vegán és állatkísérlet mentes

Az aktív kötésépítő összetevő – a NATULIQUE BioActive Komplex – a haj keratin szerkezetének javításával és a haj belső rétegeiben új kötések kialakításával erősíti meg azt. Az eredmény egy azonnal láthatóan egészségesebb, puhább és ragyogóbb haj.

A kezelés minden hajtípuson használható, és 100%-ig biztonságos festett és vegyi anyaggal kezelt hajra is. Különösen ajánlott azoknak a vendégeknek, akiknek sérült a hajuk, vagy akik ammóniát tartalmazó festékkel szokták festeni hajukat.

A NATULIQUE BioActive Bond Repair a haj szerkezetét belülről javítja és építi újjá, így teljes megoldást nyújt a törött kötések kialakulása ellen.

Otthoni hajápoló csomag

A kezelés eredményének megtartása érdekében használd az otthoni csomagunkat, amely tartalmazza a maszkot, heti egy otthoni kezeléssel megerősití a kötéseket, és csökkenti a töréseket a kezelések között. A termékcsalád tartalmazza a szabadalmaztatott komplexumot, és gyógyítja a hőeszközök, vegyi kezelések és hajfestékek által okozott törött kötéseket.

Klinikailag bizonyítottan akár 3-szor erősebb haj

A szabadalmaztatott NATULIQUE BioActive Komplex egy erőteljes, növényi alapú összetevő. Mélyen behatol a haj kérgébe (a kortexbe), hogy új hidrogén- és ionkötéseket hozzon létre, amelyek javítják és újjáépíti a sérült haj belső kötési struktúráit.

A komplexum a legkisebb mikromolekulákból áll, amelyek képesek behatolni a hajba, hogy optimalizálják a többi kötés kölcsönhatását a haj keratin kérgében. Gyógyítja a hő-hatások, vegyi kezelések, hajszínezés és egyéb káros tényezők által okozott törött kötéseket.

Az egyedülálló és fenntartható összetevők egyidejűleg hatnak, hogy létrehozzák és megerősítsék a hajszálakat már az első kezelés után anélkül, hogy veszélyeztetnék a hajfestés eredményeit.

Forradalmian új, 3 lépéses exkluzív szalonkezelés, amely helyreállítja a megszakadt kötéseket

1. lépés NATULIQUE Hair Bond Intrinsic Additive

A NATULIQUE Hair Bond Additive az első lépés a BioActive Bond Repair kezelésben, amely tartalmazza a BioActive Komplexet.

Helyreállítja a haj belső szerkezetét egy természetesebb állapotba, és megtartja a szilárdságát és az egészségét, miközben javítja a haj kezelhetőségét. Enyhe és friss illatával tökéletes első lépés a törött hajkötések javításához.

Segít visszafordítani és helyreállítani a hő, vegyi anyagok és színezékek által okozott törött kötéseket már egyetlen kezelés során (ha teljes 3 lépéses rendszerrel használják).

2. lépés NATULIQUE Hair Bond Intrinsic Strengthener

Erősen koncentrált helyreállító és erősítő maszk. A BioActive Complex csökkenti a haj töredezettségét valamint fényt, simaságot és intenzív hidratálást ad a sérült haj kezeléséhez. Ez a lépés visszaadja a növényi alapú keratint a hajnak, és új kötéseket hoz létre a haj belsejében található kéregben.

3. lépés NATULIQUE Hair Bond Intrinsic Maintenance

A Bond Repair Intrinsic Maintenance egy olyan maszk, amely meghosszabbítja a szalonban elért eredményeket, melytől egészséges és csillogó hajjal távozol. Ha követed a szalonban történő NATULIQUE BioActive Bond Repair 1. és 2. lépését egy heti otthoni kezeléssel, a kötések idővel erősebbek lesznek, és csökkennek a törések a kezelések között. Ez az otthoni kezelés tartalmazza a szabadalmaztatott komplexumot, és gyógyítja a hőeszközök, vegyi kezelések és hajfestékek által okozott törött kötéseket.

Újrahasznosított és újrahasznosítható

Amikor a szalontermékek fenntarthatóságáról van szó, nem csak az összetevők számítanak. A termék csomagolása is fontos tényező – és a csomagolás eldobásának módja is. 

A fenntarthatóság mindig is a NATULIQUE DNS-ének része volt, és a környezetért való felelősségvállalás szívügyünk. A világ tisztább hellyé tétele iránti elkötelezettségünkkel arra törekszünk, hogy csomagolásainkat a lehető legkörnyezetbarátabbá tegyük – és ebben a BioActive Bond Repair kezelés termékei sem különböznek. 

Az Ocean Friendly Recycled Plastic tanúsítvány garantálja, hogy a csomagolás újrahasznosított műanyagból készült, és a palack használat után újrahasznosítható. Ezt azért teszik, hogy minimalizálják az óceánba kerülő műanyag mennyiségét.

Használat után arra buzdítunk, hogy fenntartható döntést hozz, és megfelelően dobd ki az üres palackokat, hogy újrahasznosítsd azokat.

Kövess minket és értesülj elsőként híreinkről, akcióinkról!