0
0
Subtotal: 0Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

meleg szőke

A nagy visszatérő, a meleg szőke

A meleg hajszínek idén újra virágkorukat élik, és több évnyi hideg tónusú hajszínek kavalkádja után visszatér a nagy kedvenc: a meleg szőke. Ez a szőke árnyalat tökéletes azoknak, akik melegséget és mélységet szeretnének hozzáadni a hajszínükhöz anélkül, hogy túl sötét lenne. És a legjobb, hogy könnyedén egyénre szabható a vendég adottságaihoz igazítva.

Milyen az a meleg szőke?

A meleg szőke árnyalatai sokkal gazdagabbak és sugárzóbbak, mint a hideg szőke tónusok. A meleg szőke alapjául a narancssárga, arany vagy vörös szolgál, így a mély szőkésbarnától a világos, fényes bézsig bármilyen meleg árnyalat megvalósítható. Ha nem vagy biztos abban, hogy a meleg szőke jó lesz-e vendégednek, érdemes egy pillantást vetni a bőrére, és meghatározni, hogy az ő bőrtónusához illik-e a választandó hajszín.

Egy tipp, ha bizonytalan vagy: Amikor vendéged haját meleg szőke árnyalattal fested, a legjobb, ha van egy kis kontraszt a vendég haja és bőrszíne között. Ebből adódóan a melegebb hajszín akkor jó választás, ha vendéged hideg bőrtónussal rendelkezik. Meleg bőrtónus esetén inkább a hideg árnyalatokat érdemes választani, hiszen ezek jobban passzolnak sötétebb bőrtónushoz. Ha viszont mégis ragaszkodik a meleg szőke hajszínhez, ne aggódj, ígyis meg lehet alkotni egy olyan árnyalatot, ami szuperül néz ki.

Ahelyett, hogy a teljes haját meleg szőkével festenéd, javasold inkább, hogy fessetek az arc köré hidegebb tónusú melírokat. Mindenhol máshol lehet meleg szőke, csak az arc körül legyen egy kicsit más. Nagyon látványos lesz, és így valóban meg lesz az a kontraszt, amire szükség van sötétebb bőrtónus és meleg hajszín ötvözése esetén. Ezt a festést Money Piece-nek nevezik, attól függően, hogy mekkora kontrasztot szeretnél.

meleg szőke
„Amikor vendéged haját meleg szőke árnyalattal fested, a legjobb, ha van egy kis kontraszt a vendég haja és bőrszíne között.”

Ismerd meg a szakértőt: Ruby Thomas-Byrne

Ruby a NATULIQUE-nál már közel 15 évnyi tapasztalattal rendelkezik. Hatalmas tudásával és széleskörű gyakorlati tapasztalatával, a színezési technika mesterének számít. A NATULIQUE számára oktatási anyagokat, tanfolyamokat, eseményeket és webináriumokat tart, emellett pedig saját szalont működtet Ruby B néven Londonban. Ezért mindig naprakész az iparág legújabb trendjeivel és fejleményeivel kapcsolatban, biztosítva, hogy továbbra is a szakma élvonalában legyen.

Mi az a „Money Piece”?

A „Money Piece” egy olyan hajfestési technika, mely során az arc körül lévő tincseket világosítjuk, emeljük ki. Ez a technika segít abban, hogy lágyítsuk a sötétebb arctónust.

Mi az a hajkontúrozás?

A hajkontúrozás egy olyan hajfestési technika, amikor a fény-árnyék játék alapján arcot keretező melírokat készítünk. Lazán, lágyan körülölelik az arcot, anélkül, hogy túl drámai hatást érnénk el.

Egy kis melegség hozzáadása a „Midlights” technikával

Egy melegebb színárnyalat festésével könnyen melegséget adhatsz vendéged hajszínéhez. Viszont vannak olyan technikák, amiket szintén használhatsz a melegebb szín eléréséhez, méghozzá fényjáték által. Az egyik ilyen technika, a „Midlights”, ahol nincsenek kiemelések vagy halvány árnyalatok… Csakis közepes, világos tónusok.

Mi az a „Midlights”?

Szó szerint középfényeknek fordíthatnánk ezt a technikát, ami lényegében melegebb és mélyebb színt kölcsönöz a hajnak, azáltal, hogy tökéletesen összeköti az alapszínt és a legvilágosabb kiemeléseket, többdimenziós hatást alkotva.

Amikor ezzel a technikával dolgozol, olyan színt kell létrehozni, ami a haj legvilágosabb és legsötétebb színét összefűzi. A legsötétebb árnyalat általában a haj tetején van, míg a legvilágosabb az alsó részen található.

„Midlights” technika festésénél olyan melegebb színt hozunk létre, ami 2 árnyalattal világosabb az alapszínnél, és legfeljebb 2 árnyalattal sötétebb, mint a kiemelés színe. Összességében egy világosabb, összemosott és kiegyensúlyozott színt jön létre a tövektől a hajvégekig, miközben megőrzi az alapszín egy részét, némi kiemeléssel.

"Drága szőke" hajszín

Rendkívül divatosak lettek az úgynevezett “drága szőke” hajszínek. Tulajdonképpen ez a természetes alapszín felvállalása, ám profi módon, nem pedig dobozos festékkel, otthon festve. Az alapszínt egy picit frissítjük, lehet akár fóliázással, vagy épp lágyabb, többtónusú szőke árnyalatokkal. A lényeg a fényjáték, erősebb és lágyabb fényekkel, így kontrasztot teremtve a természetes alapszínnel és annak különböző árnyalataival.

Ez egy igazán nagyszerű módja annak, hogy természetes színhatást érjünk el, viszont több karbantartást igényel ez a hajszín.

meleg szőke

Vissza a 60-as, 70-es évekbe

A meleg tónusokra összpontosul minden: az aranytónusokra, a karamellre, a homokos és a lágyabb szőke árnyalatokra, kontrasztot és lágyabb töveket teremtve. Tehát ez a többféle tónusról szól – itt tér vissza a melegség – és arra összpontosít, hogy még több fényhatást és mélységet érjünk el a haj által. Természetes alapszín egy kis frissítéssel, egyénre szabva!

Meleg szőke árnyalatok a NATULIQUE-kal

Ha meleg szőkéről van szó, a 0.7-es színek különösen népszerűek. A NATULIQUE színek közül kiemelendő a 9.07 “Whiskey”, ami tökéletes meleg szőke árnyalatot kölcsönöz a hajnak.

Visszatérnek még a bézses árnyalatok és a gazdagabb tónusok is, melyek közül 10.3 “Golden Platinum Blonde”-ért rajongunk most igazán. De ha már meleg szőke, akkor nem mehetünk el egy másik nagy kedvencünk mellett sem, ami a 9.2″Honey Ash Blonde”.

Melegség megteremtése napsütötte hatással

Ha vendéged hajának csak egy kis extra csillogásra van szüksége, a NATULIQUE Balance Sparkling Shine a megfelelő termék számodra. Ez egy ammóniamentes, gyors és egyszerű egylépéses tartós hajvilágosító, ami lágy hatást eredményez, bármilyen természetes vagy NATULIQUE hajfestékkel festett hajra. Használhatod önmagában is a gyönyörű napsütötte hatás létrehozásához, vagy más színekhez is hozzáadhatod, hogy különböző árnyalatokat és mélységet teremts. És akárcsak ahogy a nap, anélkül, hogy bármilyen pigmentet hozzáadnánk.

MEGJEGYZÉS: A 1,5% és 3% fény ad és enyhén felvilágosítja a színt. A 1,5% fényes hatást kölcsönöz – Feldolgozási idő: 5-60 perc.

Szőke haj otthoni ápolása

Szőke hajnál különösen fontos az otthoni hajápolás, hogy ez a gyönyörű szín minél tovább élénk és ragyogó maradjon, miközben a haj egészséges és hidratált marad. Íme néhány tipp, ami segíthet a tökéletes otthoni hajápolásban:

Megfelelő termékek használata

Először is, fontos, hogy otthon olyan termékeket használjunk, amelyek kifejezetten a hajszín megőrzésére lettek kifejlesztve. Ezek a speciális termékek segítenek megőrizni a hajszín élénkségét és csillogását, valamint megakadályozzák a sárgulást. Fontos, hogy hajmosás során ügyeljünk arra, hogy hideg vagy langyos vízzel öblítsük a hajat, mert a forró víz könnyen károsíthatja a hajszálakat és a hajszínre sincs jó hatással.

Tippünk:

Ideális választás lehet a NATULIQUE Colour Shield Hajszínvédő csomag, mivel az igazoltan organikus és natúr összetevőkből álló termékek segítenek megőrizni a festett haj élénk színét, miközben táplálják és hidratálják a hajszálakat. A sampon gyengéden tisztít, míg a pakolás mélyen hidratál, megakadályozva a haj kiszáradását és töredezését. A csomagot rendszeres használatra ajánljuk.

A szükséges hővédelem

Ezen kívül, a szőke haj különösen érzékeny a hőre és a nap káros hatásaira, ezért elengedhetetlen a megfelelő védelem biztosítása. Minden hajformázás előtt használjunk egy minőségi hővédő spray-t vagy krémet, ami védelmet nyújt a hajnak a hő okozta károsodások ellen, legyen szó hajszárításról, hajvasalásról vagy hajegyenesítésről. Amire még fontos felhívni a figyelmet: a hővel történő hajformázás minimalizálása.

Tippünk:

Minden hajformázás előtt alkalmazzuk a NATULIQUE Heat & Sun Protector hő- és napvédő spray-t, amely megvédi a hajat a hő okozta károsodásoktól és az UV-sugaraktól. Jótékony olajokkal és természetes kivonatokkal mélyen táplálja a hajszálakat, belülről hidratálja a hajat és újratölti tápanyagokkal, proteinnel és ásványi anyagokkal. Ez a könnyű spray nem csak a hajformázás során nyújt védelmet, hanem egész napos védelmet biztosít.

Hamvasítás sem maradhat el

Köztudott, hogy a szőke haj hajlamos a sárgulásra és fakulásra, de ez könnyedén megelőzhető jó minőségű hamvasító termékek használatával. Ezek segítenek semlegesíteni a nem kívánt sárga tónusokat, miközben táplálják és hidratálják a hajat. Így mindig gyönyörű, hamvas árnyalatú maradhat hajunk, mintha csak most léptünk volna ki a szalonból!

Tippünk:

Bátran ajánljuk a NATULIQUE hamvasító termékeit, melyek igazoltan organikus áfonya kivonatának köszönhetően hatékonyan semlegesítik a sárga árnyalatokat. Visszaállítják és kiemelik a haj színét, mindeközben tisztítanak, táplálnak, selymességet és fényt adnak a hajnak anélkül, hogy kiszárítanák azt. A termékek heti egyszeri vagy kéthetente egyszeri használatával a haj megőrizheti gyönyörű, szőke árnyalatát.

Rendszeres fodrászati látogatás

Végül, rendszeresen látogassuk meg fodrászunkat, hiszen a rendszeres hajvágás és hajszínfrissítés nem csak a haj megjelenését javítják, hanem segítenek megelőzni a hajvégek töredezését és a szín kifakulását is. A fodrász emellett segít kiválasztani a megfelelő termékeket és kezeléseket is, hogy hajunk mindig csillogó és egészséges legyen.

meleg szőke

A meleg szőke hajszín nem véletlenül hódít megint– ez a színárnyalat ugyanis melegséget, fényt és életet lehel a hajba, miközben rendkívül sokoldalúan alakítható az egyéni igényekhez. Ahhoz azonban, hogy a meleg szőke haj valóban ragyogó maradjon, megfelelő ápolásra van szükség. A hajszínvédő termékek rendszeres használata, a hamvasítás és a hővédelem mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a haj mindig a legjobb formáját hozza.

Kövess minket és értesülj elsőként híreinkről, akcióinkról!