0
0
Subtotal: 0Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

2024 hajtrend: Szabó Imre Szalonok őszi-téli kollekciója

A Szabó Imre szalonok idén ősszel bemutatott frizura kollekciója a 2024 hajtrend legújabb irányzatait ötvözi, mint a butterfly cut és más rétegzett hajvágási technikák! A szalonokban nagy hangsúlyt fektetnek a haj egészségére és a fenntarthatóságra, ezért az őszi-téli kollekció modelleit a NATULIQUE organikus, ammóniamentes hajfestékeivel és termékeivel készítették el. A NATULIQUE a világ első, 98,02%-ban organikus hajfesték márkája, amely nemcsak a természetes szépségre, hanem a haj egészségének megőrzésére is fókuszál, így tökéletesen illeszkedik a 2024 hajtrendhez.

Az új kollekció sikerének titka

A cél az volt, hogy a hétköznapi hajviseletet ötvözzük egy extrémebb és különlegesebb stílussal, ezáltal becsempészve a köztudatba, hogy a hétköznapi hajviselet is lehet egyedi, csupán egy jó fodrász és egy jó hajvágás kell hozzá!  A kollekció 3 olyan hajvágást foglal magába, amik közül bárki megtalálhatja azt, ami igazán illik a személyiségéhez!

Szabó Imre szalonok & Bódi Ákos

Az őszi-téli kollekció megálmodója az egyik neves oktató fodrász, Bódi Ákos volt. Bódi Ákos neve már sokszor felmerült a Szabó Imre szalonok kapcsán, és ez nem véletlen, hiszen 1990-től 3 évig tanulóként dolgozott Szabó Imre mellett, majd még 3 évig maradt, mint fodrászsegéd. Ez alatt az idő alatt Ákost inspirálta Szabó Imre alázata, vendégszeretete, fejlődni akarása és sikk érzete, illetve megismerte a Toni&Guy-t és annak ízlésvilágát. Majd úgy döntött, hogy a fejlődés érdekében kiutazik és Dallasban próbál szerencsét. Végül 25 évig dolgozott együtt a TIGI-vel, ahol hatalmas ívű karriert futott be, ő volt a márka kreatív igazgatója.

A barátság sosem szakadt meg kettejük között, és most hosszú évek elteltével újra itthon folytatja pályafutását, csak most már tanuló fodrász helyett oktató fodrászként látogat el a szalonokba! 2024-től Bódi Ákos a Szabó Imre szalonok vezető oktató fodrásza, és a legújabb 2024 hajtrend kollekciót is ő alkotta meg. Oktatásain megszokott a teltház, a fodrászok és a tanulók mindig igyekeznek minden apró trükköt, taktikát ellesni tőle, és minden tanácsát megfogadni!

Előkészületek és kivitelezés

Ez a kollekció hosszú hónapok fárasztó munkájának gyümölcse, mely végre kezd beérni, hála Bódi Ákosnak és a többi oktató fodrásznak! Különlegessége ennek a kollekciónak, hogy mindegyik frizura más technikával készül, továbbá, hogy minden Szabó Imre szalonban dolgozó fodrász megtanulja kivitelezni őket! Ehhez pedig elméleti és gyakorlati oktatáson is részt kellett vennie minden fodrásznak. Ákos olyan elméleti órát tartott nekik, amin saját oktatóanyagot biztosított számukra. Külön erre a célra készített profi és részletes bemutató videókat, ahol lépésről-lépésre modelleken mutatta be a különböző hajvágások folyamatát. A gyakorlati oktatások jelenleg is folynak a szalonokban, ahol a fodrászok modelleken és babafejeken gyakorolhatják az új vágási technikákat!

Maga Szabó Imre mesterfodrász úr is így nyilatkozik a fodrászok továbbképzéséről: “Rengeteg energiát és időt fordítunk arra, hogy fodrászaink egyediek lehessenek, folyamatosan fejlődjenek és ehhez saját oktatóanyagot is biztosítunk számukra. A minőségi szolgáltatás alapja, hogy a fodrászok naprakészek legyenek a legújabb trendekkel és gyakorolni is tudják ezeket, ezért tartunk rendszeresen gyakorlati oktatásokat is, amire a legprofibb fodrászokat is felkérjük, mint Ákos, vagy akár Gellei Dávid. Csapatunk folyamatosan új tagokkal bővül és mindig szívesen látjuk az új tanulókat és fodrászokat is!”

Natulique hajfestés

A 2024 hajtrend fotózás előkészítésének 0. napján a modelleket NATULIQUE hajfestékeivel festették meg, hogy a frizurák tökéletesen illeszkedjenek az őszi-téli kollekció hangulatához. Természetes, ammóniamentes hajfestékek, amelyek nemcsak a lenyűgöző színeket biztosítják, hanem a haj egészségének megőrzését is előtérbe helyezik. A hajfestékek innovatív formulája garantálja a fejbőr biztonságát, kíméletesen bánik a hajjal, és olyan természetes összetevőket tartalmaz, amelyekkel a színezés során nem kell kompromisszumot kötni.

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy termékeink minimális mennyiségű kemikáliát tartalmazzanak, miközben maximális hatékonyságot nyújtanak. A természetes összetevők, mint az igazoltan organikus olajok és kivonatok, nemcsak a színt teszik intenzívebbé és ragyogóbbá, de segítenek megőrizni a haj természetes fényét is. A gyengéd, MEA-alapú formula megszünteti a kellemetlen szagokat és biztosítja a fodrászok egészségét is.

Fotózás és hajformázás

A kész frizurákról fotósorozat is készült. Ákos a fotózás styling és finish lépéseit is a NATULIQUE termékekkel végezte, melyek nemcsak kiváló formázási lehetőségeket biztosítanak, de megőrzik a haj rugalmasságát és természetes hatását. A NATULIQUE hajápolási termékei, mint a samponok, balzsamok és styling termékek, a természet erejével működnek, hogy a haj egészséges, táplált és élettel teli maradjon. Ezek az organikus összetevők, mint például az aloe vera, jojobaolaj és argánolaj, mélyen táplálják a hajat, erősítik a hajszálakat és segítenek helyreállítani a károsodott haj szerkezetét.

Ezen felül védelmet nyújtanak a környezeti ártalmakkal, például a szennyeződéssel és UV-sugarakkal szemben. A NATULIQUE styling termékei hővédő tulajdonságokkal is rendelkeznek, amelyek megóvják a hajat a hőformázás okozta sérülésektől. A könnyed textúrák és természetes formulák biztosítják, hogy a frizura hosszan tartó legyen, miközben megőrzi természetes megjelenését.

A fotózáson modelljeink egy visszafogottabb, elegánsabb és egy merészebb, extrémebb szettben is kamera elé álltak, hogy bemutathassuk milyen sokoldalúak ezek a frizurák. A modellek által viselt ruhákat és kiegészítőket a neves stylist, Kiss Márk, álmodta meg és válogatta össze, szintén a idei trendek alapján! 

2024 hajtrend őszi-téli kollekció

“Kócos” Butterfly cut

Ennek a stílusnak már a neve is árulkodó, a pillangó szárnyait idézi, hiszen a rövidebb felső rétegek keretezik az arcot, míg a hosszabb rétegek lágyan hullanak alá, így dúsabb hatást keltenek. Különösen hosszabb hajon mutat jól, gyakran lágy hullámokkal formázva, hogy kiemelje a mozgást és a rétegzettséget.

Laza, merész, de mégis elegáns!

Adri hajszínének alapmélysége 5-6-os volt, amelyre a Balance Sparkling Shine hajfestéket, valamint az 5.0 és 5.77-es árnyalatokat használták a teljes hosszra. A szőkítéshez a Balance Sparkling Shine mellett a 10.17 és 10.2-es szőke árnyalatokat alkalmazták, hogy elérjék a kívánt világos tónust.

A NATULIQUE Balance Sparkling Shine egy ammóniamentes, krém állagú hajfesték, amely gyors és egyszerű használatot biztosít, miközben kíméletes a hajhoz. Képes egy árnyalattal világosítani a természetes, festett vagy világosított hajat, és különleges ragyogást, puhaságot kölcsönöz. Használható első lépésként, a festési folyamat közben vagy utolsó lépésként is, hogy a hajszín még harmonikusabb és fényesebb legyen. A termék finoman semlegesíti a haj természetes pigmentjeit, hasonlóan a napsugarakhoz, anélkül, hogy hozzáadna vagy elvenne belőlük, így a haj fényesebb és világosabb lesz.

Az frizurához használt termékek:

Medium long layered cut - középhosszú rétegzett vágás

Ennél a stílusnál inkább az arc körüli részre fektetjük a hangsúlyt, az első tincseket rétegezzük, hogy volument, mozgást és textúrát adjanak a hajnak. Így egy letisztultabb, elegánsabb végeredményt kapunk. Ez középhosszú haj esetében mutat a legjobban.

Visszafogott, letisztult, de mégis különleges!

Vanda alapszíne 7-8-as mélységű volt. A világosításhoz NATULIQUE Free Hand szőkítőport használtak, amely tejszínhabszerű állagának köszönhetően csöpögés nélkül marad a helyén, és akár 7 emelési fokozattal is világosít, miközben tápláló bio olajokkal és kivonatokkal védi a hajat. Az árnyaláshoz 7.17 és 8.2-es árnyalatokat alkalmaztak, hajvégekre pedig 0.11, 10.17 és 10.8 árnyalatokat a Balance Sparkling Shine-nal kombinálva.

A haj védelméről és erősítéséről a NATULIQUE Hair Bond hajkötéserősítő kezelés gondoskodott, amely a BioActive Complex növényi alapú technológiájával helyreállítja és újjáépíti a sérült hajat, akár háromszor erősebb hajat biztosítva már egyetlen kezelés után, csökkentve a töredezést és növelve a haj puhaságát és fényességét.

Az frizurához használt termékek:

Enyhén “shaggy” rövid hajvágás

Ez a hajvágás laza, természetes kócos hatást kelt. Rövidebb haj esetén a különböző hosszúságú rétegek tartást és volument adnak a hajnak. A rétegek lehetnek finomabbak vagy hangsúlyosabbak, attól függően, hogy milyen megjelenést szeretnénk elérni. Különösen jó választás lehet bárkinek, hiszen rétegezéstől függően vékony szálú haj esetén volument ad, vastag szálú haj esetén pedig nem szembetűnően ritkítható vele a haj tömege.

Modern, vagány, mégis praktikus!

Fanni alapszíne 6-7-es mélységű volt. A világosításhoz NATULIQUE Free Hand szőkítőport használtak, amely hatékony világosítást biztosít. Az árnyaláshoz PPD-mentes natúr színeket alkalmaztak, mint a 6.56 és 0.66, amelyek nemcsak gazdag és intenzív színt adnak, hanem rendkívül kíméletesek is a hajhoz és a fejbőrhöz.

Az frizurához használt termékek:

A Szabó Imre Hair & Beauty új őszi-téli kollekció közreműködői:

Hajvágások leoktatása: 
Bódi Ákos – a Szabó Imre szalonok vezető oktató fodrásza
Kálmán Kovács Erika – szalon tréner és oktató

Modellek hajfestése:
Balla Alexandra – Master és oktató fodrász, Szabó Imre Hair & Beauty – Buda
Mircse Anna Bella – Top Stylist fodrász, Szabó Imre Hair & Beauty – Budaörs
Budai Kata – Top Stylist fodrász, Szabó Imre Hair & Beauty – Pest

Ügyintézés: Spertli Andrea – szalon vezető helyettes

Stylist: Kiss Márk 

Fotós: Horváth Domonkos

Modellek:
Perfect Models Management: Fanni
Free Faces Model Management: Adri, Vanda

Ha egyedi frizurára vágysz, vagy Bódi Ákos legújabb trendi hajvágásait szeretnéd kipróbálni, jelentkezz be a Szabó Imre szalonok egyikébe, és varázsoltass magadnak új megjelenést! Ha pedig kipróbálnád a NATULIQUE organikus hajfestést, bármelyik referenciaszalonunkban várunk szeretettel, ahol természetes és kímélő megoldásokat kínálunk.

Amennyiben szakemberként váltanál egy komplex és gyengéd megoldásra, regisztrálj szakmai partnerként, és tapasztald meg a NATULIQUE prémium termékeinek erejét!

Kövess minket és értesülj elsőként híreinkről, akcióinkról!