0
0
Subtotal: 0Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

ammóniamentes előhívó

NATULIQUE Ammóniamentes előhívó

5/5

7 780Ft9 340Ft

1000 ml

Speciális fejlesztésű előhívók hozzáadott tápanyagokkal, amelyek védik a haj és fejbőr szerkezetét, és tökéletes eredményt garantálnak.

Figyelem! Ahhoz, hogy megtudd vásárolni a Natulique hajfestékeit, regisztráció szükséges. Kattints az alábbi gombra, és regisztrálj, amennyiben még nem rendelkezel fiókkal, vagy ha már igen, akkor jelentkezz be! Szakmai regisztráció esetén kedvezményes partnerárat biztosítunk a termékekre.

Regisztráció / BejelentkezésSzakmai regisztráció

Igazoltan organikus & natúr összetevők

360 BIOCERT szabvány

Környezetbarát gyártás

Díjnyertes márka

Fenntartható csomagolás

100%-ban állatkísérlet mentes

Speciális fejlesztésű előhívók hozzáadott tápanyagokkal, amelyek védik a haj és fejbőr szerkezetét, és tökéletes eredményt garantálnak.

A NATULIQUE 100% ammóniamentes előhívók rendkívül magas lanolintartalmú gyengéd oxidáló szerek. Természetes védelmet nyújtanak a hajnak és megnövelik a hajszálak nedvességtartalmát, mélyen hidratálnak. 

Garantált a haj és fejbőr egészséges állapotának megőrzése hajfestés után is. 

A Natulique előhívók előnyei

Natúr összetevőkkel dúsított előhívók

Mi is az a lanolin?

A hajpuhító, hidratáló és gyógyító lanolin minden bőrtípus számára jótékony hatása évszázadok óta ismert. A lanolin gondoskodik róla, hogy a hajfestés folyamata gyengéd, kíméletes legyen. Segíti a fejbőrt és a hajat a természetes nedvességtartalmának megőrzésében. 

Szakemberek véleménye a NATULIQUE Ammóniamentes előhívójáról:

munkatársak

Márkus Elza

Szalonkoordinátor – Szabó Imre Hair&Beauty Pest

„Szalonkoordinátorként nagyon fontos számomra, hogy a fodrászok és a vendégek is egyaránt elégedettek legyenek. A Natulique eddig mindig a segítségemre volt ebben: az ammóniamentes előhívókat nemcsak a fodrászok imádják használni, de a legproblémásabb fejbőrű vendégeknek is nagy kedvence.”

Miért éri meg nálunk vásárolnod?